جام جم سرا:
نتایج مطالعات جدید این متخصصان حاکیست ساختار خانواده به میزان قابل توجهی بر وزن کودکان تاثیر میگذارد. در این بررسی ۳۱۶۶ دانشآموز شرکت داشتند که وزن، قد و دورکمر آنان اندازهگیری شد. سپس این اطلاعات با وضعیت تأهل والدینشان مقایسه شد. این تیم متخصصان در تحلیلهای خود متوجه شدند کودکانِ والدین مطلقه بیش از کودکان دیگر در معرض چاقی و اضافه وزن هستند.
به نقل از ایسنا، در یک بررسی دیگر که با شرکت ۷۹۱۵ کودک از هشت کشور مختلف اروپایی در نروژ انجام گرفت مشاهده شد که غذا خوردن در کنار اعضای خانواده بر الگوی غذا خوردن کودک تاثیر میگذارد و به والدین اجازه میدهد که نوع رژیم غذایی فرزندشان را کنترل کنند.
دکتر «فرویدیس ویک» از دانشگاه «آگدر» در نروژ گفت: نتایج به دست آمده نشان میدهد که غذا خوردن با اعضای خانواده در کنترل وزن کودک اهمیت دارد.
به نقل از ساینس ورلد ریپورت، به گفته این متخصصان خطر چاقی در کودکانی که با والدینشان صبحانه میخورند ۴۰ درصد کاهش مییابد. همچنین این خطر در کودکانی که در کنار والدینشان شام میخوردند ۳۰ درصد کمتر است. هرچند درگیری والدین در مدت زمان غذا خوردن بر الگوهای غذایی کودکان تاثیر سوء دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد