این روزها با پیشرفت فناوری، شاهد تولید محصولات گسترده ای با استفاده از چاپگرهای سه بعدی هستیم. این فناوری به ویژه در عرصه پزشکی و صنعتی بسیار مفید واقع شده است.
با این حال چاپگر شرکت «Dovetailed» این میوه هایی می سازد که البته میوه های واقعی نیستند و نوعی تجدید ساخت تلقی می شوند که می تواند هر طعم و مزه ای داشته باشد.
این چاپگر از شیوه خوراک شناسی مولکولی موسوم به «Spherification» استفاده می کند که در آن مایعات مزه دار را به گویچه های ژلاتینی تبدیل می کند که شبیه خاویار یا مروارید های نشاسته ای هستند.
در این روش، برای تولید آب درون میوه، شربت دارای طعم های مختلف با اسید آلژنیک ترکیب می شود سپس این ترکیب درون مایع سردی از کلرید کلسیم ریخته می شود. در نهایت پوسته ای را دور این آب میوه ایجاد می کند که وقتی گاز زده شود، می ترکد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد