مدیرعامل مجموعه مرکز و هنر سپیده قانون که روزنامه قانون زیرمجموعه آن است، خبر توقیف این روزنامه را تایید کرد.
علیرضا نیکویی اظهار کرد : اعلام جرم به دلیل چاپ خبری در مورد آزادی یکی از افراد بازداشت شده در پرونده ستاد سوخت است که روزنامه ی قانون به نقل از یکی از سایت های خبری منتشر کرده بود.
وی با بیان اینکه نامه ی توقیف امروز به دستمان رسید، افزود: باید به دنبال کارهای رفع توقیف برویم که به نظر می رسد حداقل سه ماه برای به سرانجام رسیدن کار معطل شویم.
نیکویی از رفتار دادستانی انتقاد کرد و گفت: چرا باید خبری را یک خبرگزاری خاص منتشر کند ، هیچ برخوردی با او صورت نگیرد اما همان را یک روزنامه به چاپ رساند و نامه توقیف بگیرد.
وی گفت :خبر توقیف روزنامه را قبل از اینکه به روزنامه بدهند یکی از خبرگزاری ها به چاپ رسانده بود.
نیکویی قبلا از اعلام جرم علیه این روزنامه خبر داده بود و نشر اکاذیب علت این توقیف عنوان شده است.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید