پژمان منتظری در اُم‌صلال می‌ماند

پژمان منتظری، مدافع ایرانی تیم فوتبال اُم‌صلال قطر فصل آینده هم در این تیم بازی خواهد کرد.
کد خبر: ۶۶۹۵۴۸
پژمان منتظری در اُم‌صلال می‌ماند

در روزهایی که بحث پرداخت‌های میلیاردی به بازیکنان فوتبال در سال آینده جدی‌تر از گذشته دنبال می‌شود، به نظر می‌رسد بازیکنان ایرانی شاغل در لیگ‌های عربی دیگر تمایلی برای بازگشت به لیگ برتر ایران ندارند مانند مجتبی جباری، هافبک ایرانی تیم الاهلی قطر که چند ماه پیش قراردادش را برای فصل آینده با این تیم قطری تمدید کرد و حتی حاضر شد به این خاطر قید تیم ملی را هم بزند.

از سوی دیگر پژمان منتظری، مدافع ملی‌پوش تیم اُم صلال قطر هم که در نیم فصل زمستانی به این تیم پیوسته بود، برای فصل آینده هم در این تیم قطری باقی خواهد ماند.

بنا به ادعای سایت‌های قطری، منتظری تنها بازیکن تیم ام صلال است که تکلیفش برای ماندن در این تیم در فصل آینده مشخص شده است. در حالی که منتظری برای فصل 2014 - 2015 با ام صلال تمدید کرده است، دیگر بازیکنان خارجی این تیم یعنی "عثمان العساس"، "کابوری" و "ویکتور سیموئز" از ام صلال جدا خواهند شد.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها