در پی وقوع این رخداد و تماس شاهدان با سامانه 125، ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران بی درنگ زنگ ایستگاه 58 و گروه «امداد و نجات 3» را ساعت 11:30 روز گذشته به صدا درآورد و آتش نشانان بلافاصله بسوی محل حادثه در سعادت آباد، خیابان یکم حرکت کردند.
محمود شادکی مدیر منطقه 2 عملیات سازمان آتش نشانی تهران در این باره گفت: یک دستگاه جرثقیل 100 تنی در حال بلند کردن ستون های فلزی یک ساختمان در حال احداث بود که به علت نا معلومی ناگهان تعادل خود را از دست داد و به حالت نیمه واژگون در آمد.
وی افزود: آتش نشانان ضمن ایمن سازی محل، با قطع برق باطری و جلوگیری از نشت مواد سوختی از بروز حادثه احتمالی دیگر جلوگیری کردند.
مدیر عملیات منطقه 2 آتش نشانی گفت: این جرثقیل سرانجام با کمک دو جرثقیل دیگر به حالت اولیه بازگردانده شده و از بروز حوادث دیگر جلوگیری شد.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: