سرهنگ محمدصادق جبارپور فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه گفت: در پی وقوع دوفقره سرقت از کهنسالان موضوع در دستور کار پلیس این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: پلیس شهرستان مبارکه با تشکیل تیم خبره ای از کاراگاهان پلیس آگاهی و بررسی صحنه جرم و تلاش شبانه روزی و دیگر اقدامات پلیسی موفق شدند هویت سارقان را بدست آورند.
سرهنگ جبارپور اضافه کرد: ماموران پس از شناسایی سارقان و طی هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات سارقان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.
وی اظهار کرد: پس ازمواجهه حضوری سارقان با مالباختگان روبه رو شدن با دلایل و مدارک پلیس سارقان به ناچار لب به اعتراف گشوده و به دو فقره سرقت از افراد کهنسال اعتراف کردند
فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه خاطرنشان کرد: متهمین پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
سرهنگ جبارپور گفت: حتی الامکان افراد کهنسال تنها زندگی نکنند – پول، طلاجات و سایر اشیاء با ارزش خود را به افراد مطمئن بسپارند و یا در جایی مطمئن نگهداری کنند – اسرار خود را همه جا بازگو نکنند- در صورت مشکوک شدن به کسی یا چیزی مراتب را سریعا با پلیس 110 در میان بگذارند.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد