سردار دهقان:

خطای موشک‌های بالستیک و «نقطه‌زن» ایرانی به زیر 5 متر رسید

وزیر دفاع اعلام کرد: سامانه‌های هدایت شونده امروز، قدرت نقطه زنی اهداف را به صورت کاملا دقیق دارد و خطای اصابت آنها زیر 5 متر است.
کد خبر: ۶۵۲۵۰۰
خطای موشک‌های بالستیک و «نقطه‌زن» ایرانی به زیر 5 متر رسید

به گزارش وزارت دفاع سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح امروز چهارشنبه در حاشیه مراسم تحویل انواع موشک های زمین به زمین، دریایی و پدافندی به نیروهای مسلح گفت: سخنان فرمانده کل قوا مبنی بر اینکه اگر تهدیدات دشمن ذره ای عملی شود ما حیفا و تلاویو را با خاک یکسان خواهیم کرد، چیزی جز اتکا به توانمندی های فرزندان این مرز و بوم نیست، چرا که این قدرت هم اکنون وجود دارد و قابل توسعه است.

وی با اشاره به اینکه قدرت دشمن، یافتن و شکار این موشک هاست، گفت: سیستم های راداری موشک های بالستیک خود را طوری طراحی کرده ایم که رادارگریزند و به هیچ وجه دشمن قادر به انهدام این موشک ها نیست.

سردار دهقان افزود: موشک های بالستیک قیام و فاتح که امروز تحویل نیروهای مسلح شد، از این جمله اند.

وی با بیان اینکه قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران هیچ تهدیدی برای همسایگان نیست، تاکید کرد: همه می دانند قدرت جمهوری اسلامی ایران عامل اصلی ثبات در منطقه است و نیروهای فرامنطقه ای با بهانه ایران هراسی می خواهند حضور خود را در خلیج فارس توجیه کنند، اما باید بدانند ایران همواره آماده مقابله است.

وزیر دفاع تاکید کرد: سامانه های هدایت شونده امروز، قدرت نقطه زنی اهداف را به صورت کاملا دقیق دارد و خطای اصابت آن ها زیر 5متر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها