
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران در گفتوگو با واحد مرکزی خبر با بیان اینکه این آتش سوزی اکنون به طور کامل مهار شده است افزود: این حادثه در حدود ساعت 19 و سی دقیقه در طبقه اول یک ساختمان 5 طبقه اتفاق افتاد.
ملکی گفت: پس از اعلام این حریق، ماموران ایستگاه های آتش نشانی 1، 2، 18و 46 و ایستگاه امداد و نجات 1 به محل حادثه اعزام شدند که توانستند بیش از 50 نفر را که در این ساختمان حبس شده بودند، نجات دهند.
وی با اشاره به اینکه این حادثه تلفات جانی نداشت، افزود: در این حادثه دو نفر دچار دودزدگی و مشکلات تنفسی شدند که به مراکز درمانی منتقل شدند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران اضافه کرد: علت حادثه در دست بررسی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است