
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس اتحادیه کشوری صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس دراین باره گفت: این اقدام که در جهت بالا بردن سطح کیفی رستورانها و ایجاد رقابت در بین آنها برنامهریزی شده از سوی نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، محیطزیست و اتحادیه صنف رستورانداران پیگیری میشود و رتبهبندی رستورانها با ارائه فهرستی که این صنف از خدماتشان به مشتری ارائه میدهند و همچنین بررسی تنوع غذایی، نوع خدمات و سرویسهای ارائه شده صورت میگیرد.
سیدعلیاصغر میرابراهیمی افزود: موضوع ستاره شدن رستورانها همانند هتلها از شانزدهم بهمن آغاز شده و تمامی اعضای صنف رستورانداران میتوانند با خوداظهاری درباره ستارهدار شدن رستوران خود از دو ستاره تا پنج ستاره اقدام کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ