8 و 9 اسفند ۹۲؛ کنسرت «سهیل نفیسی» در رشت برگزار می شود

ترانه های جنوب در راه شمال

سهیل نفیسی که دوستداران زیادی را در سراسر کشور دارد، اصمیم گرفته در تاریخ 8 و 9 اسفند در سالن مجتمع خاتم‌الانبیاء رشت روی صحنه برود.
کد خبر: ۶۴۵۳۱۲
ترانه های جنوب در راه شمال

این هنرمند که تاکنون سه آلبوم «ری را»، «ترانه های جنوب» و «چنگ و سرود» را روانه بازار کرده و مخاطبان زیادی را هم برای خود جمع کرده، قرار است در این کنسرت، گلچینی از قطعات محبوبش را به اجرا در آورد. وی بیش از ۲۰ سال در هرمزگان (بندرعباس) زندگی کرده و موسیقی‌اش تا حد زیادی تحت تاثیر این منطقه است.
علاقه فراوان او به شعر معاصر ایران، سهیل نفیسی را به سوی ترانه‌سازی بر اساس برخی اشعار به یاد ماندنی ایران معاصر سوق داد. سبک خوانندگی و نواختن گیتار او را می توان نوعی نقالی موسیقایی به شمار آورد .
نـفیسی در این سال‌ها تعلق خاطر ویژه ای به ابراهیم منصفی نشان داده است و به بازخوانی ترانه‌های «ابراهیم منصفی» ترانه‌سرای معاصر اهل بندرعباس پرداخته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها