*گوشت را به تکههای کوچک ریز کنید. برشهای بزرگ گوشت علاوه بر اینکه به سختی وارد چرخ گوشت میشوند، فشار زیادی هم به دستگاه وارد میکنند که برای طول عمر موتور آن به هیچ وجه مناسب نیست.
*فکر استفاده کردن از چرخ گوشت برای خرد کردن سبزیجات را از سرتان بیرون کنید. آب موجود در سبزیها ممکن است به موتور دستگاه نفوذ کند و باعث خرابی آن شود.
*به محض اینکه کارتان با چرخ گوشت تمام شد، محفظه و تیغههای داخلی آن را تمیز کنید و اجازه ندهید کوچکترین ذرهای از گوشت یا چربی، درون محفظه دستگاه باقی بماند. بهتر است برای این کار، همه اجزای چرخ گوشت را با آب گرم و مایع ظرفشویی به خوبی بشویید و آنها را کاملا خشک کنید و سپس داخل کیسه نایلونی قرار دهید.
*هیچ وقت برای مدت زمان طولانی از دستگاه چرخ گوشت استفاده نکنید. زمانی که شما برای مدت طولانی مثلا بیشتر از ۱۵ دقیقه از این دستگاه استفاده کنید، عمر دستگاه کم میشود و موتور آن به شدت داغ میکند.
*چرخ گوشت را بدون گوشت روشن نگذارید. این کار موجب میشود تا دور موتور دستگاه بالا برود و موجب افزایش گرما و فرسودگی قطعات موتور شود.
چند نکته ایمنی در استفاده از چرخ گوشت:
*هنگام چرخ کردن گوشت، فقط از گوشت کوب برای چرخ کردن گوشت استفاده کنید تا از وقوع حادثههای پیش بینی نشده، پیشگیری کنید. هرگز از انگشتان برای فشار دادن تکههای گوشت به درون چرخ گوشت استفاده نکنید.
* تا جایی که ممکن است، در حضور کودکان از چرخ گوشت استفاده نکنید. چون بچهها به سبب کنجکاوی، ممکن است ناگهان دست خود را به داخل آن فرو برند و باعث فاجعهای برای خود شوند.
*اگر برای دست خود یا کودکتان هنگام استفاده از چرخ گوشت حادثهای پیش آمد، در صورت خارج شدن دست از چرخ گوشت، بلافاصله دست را از دو نقطه مچ و بازو برای جلوگیری از خونریزی محکم ببندید و روی زخم را بپوشانید. سپس دست را از شانهها بالاتر نگهدارید و به سرعت به بیمارستان مراجعه کنید.
* در صورتی که امکان خارج شدن دست از چرخ گوشت وجود ندارد، از فشار آوردن به دست خودداری کنید.
>> خراسان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت