به گزارش جام جم سرا، دکتر سید هدایت حسینی در این باره اظهار کرد: با توجه به اینکه فعالیت صنعتی قابل توجهی در شمال کشور انجام نمیشود، نگران آلودگی خاک در مناطق حاصلخیز برنج نیستیم اما آلایندههایی چون آرسنیک و کادمیم حاصل فعالیتهای صنعتی هستند و در جریان برخی فعالیتهای آتشفشانی نیز ممکن است این سموم آزاد شده و وقتی با باران شسته میشوند، وارد مزارع شوند که در ایران فعالیتهای آتشفشانی در مناطق برنجخیز نداریم.
به نوشته ایسنا، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه برنجهای ایرانی بسیار با کیفیتند و از درجه ایمنی بالایی برخوردارند، گفت: این برنجها برای مصرفکننده ایرانی مطلوب هستند. البته دیده شده که سودجویانی برنجهای نامرغوب را با برنجهای ایرانی مخلوط و به اسم برنج ایرانی به مردم میفروشند. با شناسنامهدار شدن محصولات تولید داخل، اصالت برنج ایرانی هم حفظ میشود.
حسینی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر توزیع برنجهای آلوده در شمال کشور اظهار کرد: پس از بازرسی بازار و در مرحله اول اعلام نتایج، اسامی هفت برند دارای مشکل به مردم اعلام شد و نتیجه بررسیها در مرحله دوم هم حدود یک ماه آینده و یا زودتر اعلام میشود اما اکنون صدها تن از هفت برند اعلامی که مبدأ آنها کشورهای خارجی بود، توقیف و از چرخه مصرف خارج شدهاند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد