روی موج صدا

«بلور عشق» برای شهید مفتح

نمایش رادیویی «بلور عشق» برگرفته از زندگی شهید مفتح تولید شده و در قالب برنامه «باغ تماشا» امروز از رادیو معارف پخش می‌شود.
کد خبر: ۶۲۳۳۹۶

به گزارش روابط عمومی رادیو معارف، این نمایش رادیویی کاری از هنرمندان مرکز هنرهای نمایشی رادیوست که به سفارش واحد نمایش رادیو معارف و با نگاهی به زندگی و مبارزات این شهید تولید شده است. نمایش «بلور عشق» به تهیه‌کنندگی عذرا وکیلی و کارگردانی ایوب آقاخانی و با هنرمندی مهدی طهماسبی، احمد گنجی، رحمان باقریان، امیر فرحان‌نیا، حسین فلاح، محمد یگانه، صدیقه کیانفر، مصطفی عبداللهی، عباس توفیقی، بهرام ابراهیمی، محمدرضا علی، مهدی نمینی‌مقدم، عبدالعلی کمالی، علی میلانی، علی‌اصغر دریایی، نورالدین جوادیان، فریدون محرابی، پریسا مقتدی، شیرین سپهراد و شهریار حمزیان تا بیست و هشتم آذر ماه از رادیو معارف پخش می‌شود.

گرامیداشت دکتر معتمدنژاد در رادیو ایران

برنامه« نگاه روز» رادیو ایران، امروز با حضور دکتر کیا، دکتر عباس اسدی و دوستان مرحوم دکتر کاظم معتمد‌نژاد، پدر ارتباطات ایران، یاد او را گرامی می‌دارد.

به گزارش روابط عمومی رادیو ایران، این برنامه به تهیه‌کنندگی زهرا فقیه میرزایی پخش می‌شود. کارشناس ـ مجری این برنامه محمدرضا درویش است. این برنامه ساعت 15 و 30 دقیقه از رادیو ایران پخش می‌شود.

نیما رئیسی در رادیو نمایش

برنامه «چهل سالگی» امروز میزبان نیما رئیسی است و اجرای این برنامه به‌عهده فرزاد حسنی است.

به گزارش روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی رادیو، نیما رئیسی، رامین ناصرنصیر و دانیال عبادی، هنرمندانی هستند که این هفته به برنامه «چهل سالگی» می‌آیند. این برنامه به تهیه‌کنندگی الهام قادری ساعت 16 از رادیو نمایش پخش می‌شود.

حواس‌پرتی در رادیو فصلی

برنامه «سلام و کلام» که امروز از رادیو فصلی پخش می‌شود، به موضوع حواس‌پرتی می‌پردازد.

به گزارش روابط عمومی رادیو فصلی، برنامه‌ رادیویی «سلام و کلام» کاری از گروه عصرگاهی شبکه رادیویی فصلی است که ساعت 14 پخش می‌شود. در برنامه امروز به موضوعاتی مانند چرا حواس ما پرت می‌شود؟ و چرا حتی برخی از چهره‌های شاخص تاریخ دنیا همانند ادیسون هم به این مساله دچار بودند؟ با حضور کارشناسان این حوزه بررسی می‌شود.

عرفان‌های نوین در رادیو فرهنگ

رادیو فرهنگ امروز در برنامه «افق‌های تار» موضوع ادیان نوپدید و عرفان‌های نوین در ایران را بررسی می‌کند.

به گزارش روابط عمومی رادیو فرهنگ، این برنامه کاری از گروه اندیشه شبکه فرهنگ است که روزهای یکشنبه ساعت 13 پخش می‌شود. با توجه به گسترش عرفان‌های کاذب در جامعه و گرایش نسل جدید به پیروی از این عرفان‌ها، این برنامه با حضور کارشناسان حوزه ادیان و عرفان، چگونگی رشد و گسترش عرفان‌های نوظهور در جامعه را بررسی می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها