بعد از 30 سال

تعزیه سیار بازار اراک به حرکت در آمد

تعزیه سیار بازار اراک بعد از خاموشی 30 ساله امروز (سه شنبه) همزمان با هشتم محرم الحرام با حضور شبیه خوانان این شهر به حرکت در آمد.
کد خبر: ۶۱۵۳۰۱
تعزیه سیار بازار اراک  به حرکت در آمد

به گزارش ایرنا، بعد از 30 سال نوای تعزیه سیار بار دیگر در سراها و مجموعه بازار تاریخی اراک پیچید و تعزیه خوانان در قالب هنر نمایش صنحنه های از حماسه کربلا و قیام حسینی را درمیان استقبال کم نظیر مردم ترسیم و باز سازی کردند.

تلفیق هنر نمایشی تعزیه با فضای فرهنگی بازار تاریخی اراک، هر بیینده ای را جذب می کرد و حال هوایی خاص می بخشید.

کاروان تعزیه سیار در فضایی سرشار از عشق و ارادت به اهل بیت،در میان استقبال اقشار مختلف مردم از بازار تاریخی عبور کرد.

بازار تاریخی اراک که حدود یک کیلومترطول دارد، به دلیل برخورداری از سقف های سیزی( قوس دار) بهترین قابلیت در انعکاس صدا را دارد و مکان مناسبی برای اجرای تعزیه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها