نجات 2 موتورسوار از چاه30 متری

دو جوان هنگام موتورسواری در بیابان‌های جنوب تهران، به عمق چاه 30 متری سقوط کردند و با تلاش آتش‌نشان‌ها هر دو نجات یافتند.
کد خبر: ۶۱۱۶۱۵
نجات 2 موتورسوار از چاه30 متری

 به گزارش ایسنا، سیدجلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در این باره گفت: ساعت 23 و 8 دقیقه شامگاه پنجشنبه پس از اعلام حادثه سقوط دو موتورسوار به چاهی در شهرک صنعتی علی‌آباد تکدانه در پاسگاه نعمت‌آباد، آتش‌نشانان به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در بررسی اولیه معلوم شد، دو جوان در بیابان‌های این منطقه در حال موتورسواری بوده‌اند که ناگهان به چاهی 30 متری سقوط کرده‌اند و یکی از آنها به انتهای چاه افتاده و دیگری در عمق سه متری همراه موتورسیکلتش گیر افتاده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران یادآور شد: آتش‌نشانان ابتدا جوانی را که در عمق سه متری قرار داشت، همراه موتورسیکلت از چاه بیرون آوردند سپس با تجهیزات به عمق 30 متری چاه رفته و ساعت یک و 30 دقیقه بامداد امروز ـ جمعه ـ جوان بیست و هفت ساله را در حالی که بشدت از ناحیه کمر،‌ دست و گردن آسیب دیده بود، خارج و به مرکز درمانی منتقل کردند.

newsQrCode
برچسب ها: سقوط در چاه
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها