حمیدرضا آقاسی در گفتوگو با ایرنا با بیان این که ورود این گرگ ساعت ۲۲ شب چهارشنبه گذشته به محدوده شهر اشتهارد گزارش شد، افزود: در پی اعلام خبر زخمی شدن یک فرد، تیمهای انتظامی و امدادی وارد عمل شدند.
وی خاطر نشان کرد: این حیوان وحشی با پرسه زدن در نقاط مختلف شهر اشتهارد تا صبح پنجشنبه در مجموع هشت نفر را زخمی کرد که سرانجام با شلیک ماموران انتظامی از پای درآمد.
آقاسی یادآور شد: تمام مصدومان حادثه پس از درمان اولیه در اشتهارد، برای ترزیق واکسن ضد هاری به تهران انتقال یافتهاند که حال همه آنان رضایت بخش است.
به گفته وی، لاشه گرگ نیز برای بررسی ابتلا به بیماری هاری، به مرکز دامپزشکی اشتهارد انتقال یافت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است