
به گزارش ایرنا، در این نمایشگاه که تا یازدهم مهر ماه برپاست، استان های مختلف جاذبه ها و ظرفیت های گردشگری خود را در ۱۱۰ غرفه به نمایش گذاشته اند.
برپایی ۱۲ سیاه چادر با هدف معرفی و نمایش جاذبه های زندگی عشایر کشور، ارایه هنرهای سنتی، صنایع دستی، سوغات محلی و اجرای آیین ها و موسیقی بومی و محلی در محوطه برج میلاد از دیگر برنامه های جشنواره و نمایشگاه گردشگری است.
در بخش دیگری از این نمایشگاه ۵۰ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری، جمعی از ناشران حوزه گردشگری و همچنین برخی رسانه های تخصصی حوزه گردشگری حضور دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است