زمزمه‌های افزایش مجدد قیمت لبنیات در بازار

باوجود افزایش قیمت رسمی 15 درصدی لبنیات در دو ماه گذشته، اما باز هم شاهد افزایش غیرقانونی محصولات لبنی در چند روز اخیر در بازار هستیم.
کد خبر: ۵۹۹۷۹۵

به گزارش ایسنا، برخی از برندهای عرضه‌کننده لبنیات بتدریج شروع به افزایش قیمت محصولات لبنی خود کرده‌اند. این افزایش قیمت به صورتی رخ داده که هر روز یک محصول از محصولات شرکت‌ها افزایش قیمت می‌یابد. به گفته یکی از فروشنده‌ها این افزایش قیمت در تمام محصولات به طور یک‌‌دفعه مشاهده نمی‌شود. به عنوان مثال در یکی از برندها ماست یک و نیم کیلویی سه روز پیش به قیمت 5200 تومان به فروش می‌رسید و اخیرا به 5800 تومان رسیده است.

این تغییر قیمت همچنین در دیگر اقلام محصولات لبنی نظیر شیرکاکائو که از قیمت 800 تومان به هزار تومان افزایش داشته نیز مشاهده می‌شود. سازمان حمایت از مصرف‌کننده بیست و ششم تیرماه ـ یعنی دو ماه و پنج روز پیش ـ در اطلاعیه‌ای مجوز افزایش قیمت 15 درصدی لبنیات را صادر کرد. اما ظاهرا تولیدکنندگان به این مجوزها قانع نیستند و درصدد بهانه‌جویی برای افزایش مجدد قیمت‌ها هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها