127 هزار مرگ بر اثر سکته قلبی و مغزی

15 میلیون ایرانی چربی خون بالا دارند

غذاهای ‌آماده، چربی خون را بالا می‌برد

یک کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف مداوم و زیاد غذاهای آماده مانند استیک آماده و انواع سوسیس و کالباس، خطر اضافه وزن و چاقی، چربی خون بالا و بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد.
کد خبر: ۵۹۳۰۴۰

مریم زارعی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در غذاهای آماده معمولا از امعا و احشای حیوانات و ‌پوست مرغ استفاده می شود و به این دلیل حاوی چربی های اشباع شده و کالری زیادی است که برای سلامت ضرر دارد.چربی موجود در این غذاها در طولانی مدت سبب انسداد عروق و چاقی می شود.

وی تاکید کرد : معمولا در غذاهای آماده از مواد غذایی با کیفیت بالا استفاده نمی شود. بویژه در مراحل تهیه غذاهای آماده و کنسروی، حرارت قابل کنترل نیست و به علت حرارت بالا ویتامین های موجود در آن از بین می‌رود. همچنین غذاهای آماده دارای روغن و چربی ناسالم و زیاد بوده و تا هفت برابر غذای سالم انرژی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها