چهار شهر به استان چهارمحال و بختیاری افزوده شد

هیات دولت با افزوده شدن چهار شهر و یک بخش جدید در مجموعه تقسیمات کشوری استان چهارمحال وبختیاری موافقت کرد.
کد خبر: ۵۸۵۲۵۲
چهار شهر به استان چهارمحال و بختیاری افزوده شد

به گزارش ایرنا، معاون سیاسی و امنیتی استاندار چهارمحال وبختیاری عصر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهر سردشت در بخش رودشت شهرستان لردگان به عنوان مرکز بخش رودشت، روستای دوآب صمصامی بخش صمصامی شهرستان کوهرنگ به عنوان شهر جدید مرکز بخش صمصامی، روستاهای تلورد و چمن گلی به عنوان شهر بازفت در بخش بازفت شهرستان کوهرنگ و ارتقا روستای هارونی بخش لاران شهرستان شهرکرد به عنوان تغییرات جدید در تقسیمات استان چهارمحال وبختیاری به تصویب هیات دولت رسید.

یزدان جلالی اضافه کرد: همچنین بنا به پیشنهاد وزارت کشور و تصویب هیات دولت، بخش جدید فرخشهر از توابع شهرستان شهرکرد متشکل از دهستان دستگرد و روستاهای تابعه و دهستان فرخشهر تشکیل می شود.

وی ادامه داد:بر اساس این مصوبه، روستاهای کیار شرقی از شهرستان کیار جدا شده و به بخش جدید فرخشهر از توابع شهرستان شهرکرد الحاق می شود.

جلالی ادامه داد:مصوبه ایجاد بخش جدید فرخشهر، ۲۶ اسفندماه ۱۳۹۱ و مصوبه ایجاد چهار شهر جدید در چهارمحال وبختیاری نیز هفدهم بهمن ماه سال گذشته از وزارت کشور به هیات دولت ارسال شد.
چهارمحال وبختیاری ۹ شهرستان دارد که با افزوده شدن شهرهای جدید، تعداد شهرهای این استان به ۴۰ شهر افزایش یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها