محمود مظفر در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در ساعت 11 روز گذشته (جمعه)، وقوع حادثهای در تلهکابین منطقه «پولادکف» از طریق نیروی انتظامی به مرکز فوریتهای امدادی 147 اعلام شد، گفت: امدادگران با حضور در محل حادثه دریافتند که 13 نفر در تلهکابینی در ارتفاع 3270 متری گرفتار شدهاند.
وی با بیان اینکه با توجه به نوع گزارش دریافتی و محبوس شدن 11 کودک و یک زن باردار، بلافاصله پنج تیم امدادی عملیات خود را برای نجات این افراد آغاز کردند، گفت: بررسیها نشان داد که علت اصلی گرفتار شدن این افراد در این ارتفاع، قطع برق منطقه بوده است.
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با بیان اینکه در میان گرفتار شدگان، 11 کودک، دو مرد و یک زن باردار وجود داشت، گفت: با اقدامات انجام شده، سرانجام امدادگران توانستند پس از ساعتها عملیات نجات، این 13 تن را نجات دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: