شاخص سلامت احساسی یک مولفه فرعی در شاخص رفاه و روش های سلامتی گالوپ است که طی ماه های ژانویه و ژوئن مورد بررسی قرار گرفته است.
این شاخص دربرگیرنده 10 مورد است که طی آن از شرکت کنندگان پرسیده شده است که در طول روز جاری یا روز پیش از آن، کدام یک از این موارد را تجربه کرده اند: لبخند یا قاه قاه، یادگیری یا انجام کاری که به آن علاقمند هستید، مورد احترام قرار گرفتن، لذت، شادی، نگرانی، غم، عصبانیت و استرس و علائم بالینی افسردگی.
در این نظر سنجی افرادی که دخانیات مصرف می کردند حدود 50 درصد در مقابل 37 درصد غیر سیگاری احساس استرس بیشتری داشتند. سیگاری ها همچنین نسبت به غیر سیگاری ها نگرانی، عصبانیت و غم بیشتری را حس کرده بودند.
سازمان تحقیقات گالوپ گفت: مشخص نیست که آیا تجربه کردن این احساسات منفی موجب می شود که مردم به سیگار کشیدن روی آورند و یا سیگار کشیدن را ادامه دهند و یا این که سیگار کشیدن سیگاری ها را وادار به تجربه چنین احساسات منفی می کند.
بیست و شش درصد از افراد سیگاری با علائم بالینی افسردگی رو به رو بودند که این امر در مقایسه با 15 درصد افراد غیر سیگاری قرار می گیرد.
افرادی که دخانیات مصرف می کنند نسبت به غیر سیگاری ها احساسات مثبت کمتری را چون لذت، شادی، لبخند و یا قاه قاه تجربه می کنند.
این نظرسنجی از 83 هزار و 443 نفر بزرگسال با حاشیه خطای 0.21 درصد انجام شده است، درحالی که نتایج نمونه های کلی از جمعیت افرادی که دخانیات استعمال می کنند حاشیه خطای 1.09 درصد دارد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت