گوشت‌مرغ، خطر سرطان روده را کاهش می‌دهد

به گزارش ایسنا، متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید دریافته‌اند که مصرف گوشت مرغ در دوران نوجوانی از بروز عوامل پیش‌سرطان و در نهایت خطر ابتلا به سرطان روده در سنین بالاتر جلوگیری می‌کند.‌ جایگزین کردن گوشت ماهی و مرغ حداقل در یک وعده غذایی به جای گوشت قرمز می‌تواند تا حدود 40 درصد احتمال ابتلا به بیماری‌های روده‌ای را کاهش دهد.
کد خبر: ۵۷۳۲۹۱

البته در میان سرطان‌های مختلف، سرطان روده بیشتر تحت تاثیر رژیم غذایی است.‌مطالعات پیشین محققان نیز حاکی از آن است که رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز فرآوری شده، خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها