در حقیقت خوردن مواد غذایی مانند سیبزمینی و گوجه فرنگی که حاوی نیکوتین خوردنی است، نقش مهمی در محافظت از بدن در برابر ابتلا به بیماریهایی مانند پارکینسون دارد. علاوه بر این شواهدی مبنی بر تاثیر استعمال دخانیات یا استفاده از چسبهای نیکوتینی در کاهش احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون نیز به دست آمده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد