در حقیقت خوردن مواد غذایی مانند سیبزمینی و گوجه فرنگی که حاوی نیکوتین خوردنی است، نقش مهمی در محافظت از بدن در برابر ابتلا به بیماریهایی مانند پارکینسون دارد. علاوه بر این شواهدی مبنی بر تاثیر استعمال دخانیات یا استفاده از چسبهای نیکوتینی در کاهش احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون نیز به دست آمده است.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: