هوشمند‌سازی ۸۰ درصد مدارس تهران تا مهر

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از هوشمند‌سازی ۸۰ درصد مدارس تهران تا مهر ۹۲ خبر داد.
کد خبر: ۵۶۰۷۸۱
هوشمند‌سازی ۸۰ درصد مدارس تهران تا مهر

سید علی یزدیخواه، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌وگو با فارس به وضعیت هوشمندسازی مدارس شهر تهران اشاره کرد و اظهار داشت: شهر تهران در بحث هوشمندسازی مدارس پیشتاز بوده است و در خیلی از مناطق عدد حضور مدارس در قالب هوشمندسازی به بالای 60، 70 درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه بر اساس آخرین آمار، در سال تحصیلی جاری، 59 درصد مدارس تهران هوشمند هستند، گفت: برای مهر سال 92، هدف‌گذاری کردیم که 80 درصد مدارس یعنی بیش از دو سوم مدارس دولتی و غیر دولتی تهران در فرایند هوشمندسازی قرار گیرند.

یزدیخواه به پورتال هوشمندسازی مدارس شهر تهران اشاره کرد و ادامه داد: مدارسی که هوشمند می‌شوند در این پورتال، ثبت‌نام می‌کنند.

وی با بیان اینکه مدارس را نسبت به هوشمندسازی از یک تا پنج ستاره تعریف کرده‌ایم، افزود: معتقدیم بالاترین درجه مدارس هوشمند تهران با تمام تجهیزات و امکانات، 3 ستاره است و هنوز تا پنج‌ ستاره شدن فاصله داریم که در تلاش هستیم به این میزان برسیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها