12 میلیون یورو برای یک آیفون 5

یک میلیاردر چینی ناشناس به استوارت هیوز طراح مشهور سفارش یک آیفون 5 اپل را داده که در پایان کار برایش 12 میلیون یورو هزینه در بر خواهد داشت.
کد خبر: ۵۵۴۴۴۱
12 میلیون یورو برای یک آیفون 5

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نیوزنت، دارندگی است و برازندگی. هنگامی که شخصی پولدار چیزی را می خواهد ،قیمت آن برایش مهم نیست.

یک بازرگان ثروتمند چینی سفارش یک آیفون 5 بسیار لوکس را به استوارت هیوز طراح بریتانیایی داده است.

براساس سفارش، این آیفون 5 مزین به 650 نگین کوچک الماس سفید ، جلد و قالبش از طلای 24 عیار و دکمه « Home » آن یک نگین الماس سیاه است. همچنین صفحه نمایش آن از شیشه یاقوت کبود خواهد بود.

""

مسلما هیوز چندین ساعت را نیز باید صرف جلب رضایت مشتری اش کرده و کالای سفارشی مورد نظر او را تحویل دهد.

هزینه این آیفون 5 منحصر بفرد یا در واقع این «اسباب بازی» جواهر نشان  12 میلیون یورو است. مترجم: بهرام افتخاری.

{$convert_old_media}
newsQrCode
برچسب ها: آیفون یورو
ارسال نظرات انتشار یافته: ۳
كاوه
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۷
بعید میدونم غیر از شماره گیری و ارسال اسمس و فوقش عكس انداختن چیز دیگه ای بلد باشه. در حالیكه مخ های موبایل و نرم افزار در آرزوی یه گوشی معمولی میسوزند..
linuxxx
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۷
كالاهای بیكیفیتشونو به ما میدن خودشون اینجوری برا خودشون حال میكنن
آرش
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
بادآورده را باد خواهد برد

نیازمندی ها