همزمان با شهادت حضرت زهرا (س)

پیکر 176 شهید گمنام تشییع می‌شوند

همزمان با شهادت حضرت زهرا (س) پیکر176 شهید تازه تفحص شده در 29 استان کشور تشییع و خاکسپاری می‌شوند.
کد خبر: ۵۵۰۸۷۴
پیکر 176 شهید گمنام تشییع می‌شوند

به گزارش واحد مرکزی خبر، رئیس کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح کشور امروز در جمع خبرنگاران  گفت: پیکر این شهدا که در طول یک ماه و نیم گذشته در نوار مرزی کشور عراق کشف  شده اند ، 25 فروردین مصادف با شهادت حضرت زهرا(س) در همه  استانهای کشور به جز استانهای گلستان و کرمانشاه تشییع و به خاک سپرده می شوند.

سردار باقرزاده افزود: از میان این شهداء 130 شهید گمنام و46 شهید با هویت هستند.

وی گفت : این شهداء در عملیاتهای محرم ، والفجر مقدماتی ، والفجر یک ، والفجر هشت ، خیبر ، بدر، کربلای 9 و تک دشمن انتهای جنگ به شهادت رسیده اند.

رئیس کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح کشور افزود: تاکنون در780 نقطه  از کشور شهداء تفحص شده خاکسپاری شده اند که با استقبال و درخواست های  مکرر 748 نقطه دیگر برای تشییع و خاکسپاری در نوبت هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
۰
۰
شهیدان زنده وهمیشه جاودان اند
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها