مسافران پرواز تهران - کرمان که قرار بود ساعت 18 و 20 دقیقه عصر سه شنبه از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه کرمان پرواز کند، پروازش را سرساعت مقرر انجام داد اما پس از گذشت 20 دقیقه از پرواز هواپیمای ایرباس مجددا در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست.
در نهایت به مسافران پرواز گفته شد به دلیل نقص فنی هواپیما امکان حرکت به سمت کرمان با هواپیمای اول وجود ندارد و درنهایت پس از گذشت ساعتهای سرگردانی مسافران در فرودگاه، ساعاتی بعد مسافران با هواپیمایی جدید به سمت کرمان حرکت کردند.
گفتنی است که هواپیمای حامل مسافران با هواپیمای جدید در فرودگاه کرمان در ساعات پایانی شب گذشته به زمین نشست و حال همه مسافران مساعد است.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ