عامل اسیدپاشی به آمنه بهرامی برای گذراندن دوره تبعید چهار و نیم ساله به نیک‌شهر فرستاده شد.
کد خبر: ۵۱۳۸۰۶

به گزارش مهر، آمنه بهرامی (قربانی اسیدپاشی) در ارتباط با انتقال عامل اسیدپاشی به نیک‌شهر گفت: چندی قبل با من تماس گرفتند و مدعی شدند 50 میلیون دیه واریزی از سوی عامل اسیدپاشی را دریافت کنم. این در حالی است که دیه من و دیه چشمم بیشتر از این مقدار است. من دیه چشمانم را می‌خواهم و آن را هنوز دریافت نکرده‌ام.

وی اضافه کرد: من از قصاص متهم رضایت داده‌ام؛ اما دیه‌ام را که نبخشیدم. همچنان اعتراض دارم که دیه‌ام را به‌طور کامل دریافت نکرده‌ام. چرا متهم که دارای شاکی خصوصی است، پس از طی مدتی از دوران محکومیت، مشمول عفو شده و از زندان خارج می‌شود. آمنه یادآور شد: چند روزی است که به دفتر دادستان کشور و سایر مراجع می‌روم تا پرونده‌ام را رسیدگی کنند، اما آنها می‌گویند پرونده مختومه شده و دیه 50 میلیونی را بگیرم. این در حالی است که مجید، عامل این اسیدپاشی برای گذراندن چهار سال و نیم دوره تبعید به نیک‌شهر فرستاده شد.

پرونده جنجالی آمنه، بعدازظهر یکی از روزهای آبان 83 گشوده شد. در آن زمان، دختر جوان در حال بازگشت از محل کارش به خانه بود که در نزدیکی پارک رسالت، پسر جوانی به او نزدیک شد و به‌‌صورتش اسید پاشید. با فریادهای دلخراش دختر جوان، شاهدان به کمک او شتافتند و وی را به‌ بیمارستان رسالت منتقل کردند. او بعد از شستشوی اولیه صورتش، به بیمارستان مطهری و مدتی بعد به بیمارستان لبافی‌نژاد انتقال یافت. در حالی ‌که آمنه روی تخت بیمارستان بستری بود، جوان اسیدپاش به نام مجید از سوی پلیس دستگیر شد.

با دستگیری مرد جوان، معلوم شد وی خواستگار آمنه بوده و وقتی از او جواب رد شنیده، تصمیم به اسیدپاشی به‌ صورت او گرفته است. در آن زمان آمنه درباره این حادثه گفت: وقتی در دانشگاه درس می‌خواندم، متوجه شدم که یکی از دانشجویان به نام مجید به من علاقه‌مند شده است. حتی چند بار خانواده‌اش با منزل ما تماس گرفتند، اما مادر من به‌‌دلیل مخالفت من با این ازدواج و تفاوت‌هایی که بین خانواده‌های ما وجود داشت؛ به او جواب منفی داد. بعد از آن بود که مزاحمت‌های مجید شروع شد تا این که روز حادثه، او که در مسیر برگشتم به خانه، کمین کرده بود، به‌ صورتم اسید پاشید.

در حالی ‌که پسر جوان با دستور قضایی راهی زندان شده بود، مداوای آمنه در ایران سپس در اسپانیا ادامه یافت؛ اما هیچ‌کدام از این درمان‌ها نتیجه‌ای نداد و آمنه بینایی هر دو چشم خود را از دست داد. به این ترتیب وقتی پرونده اسیدپاشی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد و متهم پرونده ششم آذر 87 در شعبه 71 پای میز محاکمه قرار گرفت، قضات دادگاه مجازات سنگینی را برای او در نظر گرفتند.

آنها در پایان جلسه محاکمه با توجه به اصرار آمنه برای صدور حکم قصاص و این که خودش باید با ریختن اسید، بینایی چشمان مجید را بگیرد، رای به قصاص دو چشم متهم به شیوه‌ مورد درخواست شاکی و پرداخت دیه‌ جراحات وارد شده به شاکی، دادند و مدتی بعد این رای در دیوان‌ عالی کشور تائید شد تا شمارش معکوس برای قصاص چشمان مجید آغاز شود. در حالی که قرار بود حکم اسیدپاشی در بیمارستان دادگستری اجرا شود، آمنه در آخرین دقایق از قصاص چشم گذشت کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها