با شروع فصل تابستان، نگرانی از افزایش بیماری سالک در برخی محله‌های شهر مشهد افزایش یافته است. این در حالی است که مسئولان این شهر از اجرای برنامه‌های متعددی برای پیشگیری از شیوع این بیماری خبر می‌دهند.
کد خبر: ۴۹۰۷۶۷

به گفته کارشناسان بهداشت، بیشترین پراکندگی و میزان ابتلا به بیماری سالک مربوط به شمال شرق کشور از جمله خراسان رضوی بوده و این استان رتبه ششم را در بین تمامی استان‌های کشور در زمینه ابتلا به این بیماری به خود اختصاص داده است. از مجموع مبتلایان به بیماری سالک در استان خراسان رضوی نیز حدود 22‌/‌55 درصد فقط در شهر مشهد مشاهده شده و این مساله گویای آن است که این شهر یکی از مناطق پرخطر از نظر بیماری سالک در خراسان رضوی محسوب می‌شود. مدیر نظارت و برنامه‌ریزی بر خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان این‌که طرح مبارزه با سالک در این شهر از بیستم اردیبهشت آغاز شده است،‌ می‌گوید: امسال با برنامه‌ریزی‌ها و تعاملات انجام شده 5/171 میلیارد تومان اعتبار مستقیم برای بحث مبارزه با سالک اختصاص داده شده است.

حمیدرضا باقری با بیان این‌که نصب پرده، آهک‌پاشی و سم‌پاشی در مناطق حساس، اطلاع‌رسانی، پاکسازی کال‌ها و کانال‌ها و لایروبی کانال‌ها از جمله اقدامات صورت گرفته برای مقابله با بیماری سالک است، در گفت‌وگو با مهر می‌افزاید: تجمع آب و فاضلاب، نخاله‌های ساختمانی و سگ‌های ولگرد از عوامل بیماری سالک است.

خلیل‌الله کاظمی، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد نیز می‌گوید: در اردیبهشت ماه 315 کانون مستعد بیماری سالک در مشهد از سوی مرکز بهداشت مشخص شده و بر همین اساس از سوی شهرداری اقدامات ویژه‌ای صورت گرفته است، از جمله این‌که 24 مورد از اماکن متروکه تخریب و 1700 رأس دام نیز از سطح شهر مشهد جمع‌آوری شده است. همچنین پاکسازی مناطق حاشیه شهر، وجود زمین‌های بدون حصار و مقابله با تخلیه خاک و نخاله در حاشیه اراضی به عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مسئولان شهری قرار گرفته است و در برخی محدوده‌های واقع در مناطق 2 و 9 به دلیل گسترش این بیماری تیم‌های عملیاتی مناطق به صورت ویژه اقدام به حذف کانون سالک می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها