مرد فومنی اسکناس چاپ می‌کرد

فرمانده انتظامی شهرستان فومن از دستگیری یک جاعل اسکناس در این شهرستان خبر داد. سرهنگ بابک علیزاده در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اعلام این خبر گفت: در پی اطلاع پاسگاه «رودپیش» و گزارش‌های مردمی مبنی بر این که فردی به نام علی (49ساله) اسکناس‌های تقلبی پخش می‌کند، موضوع در دستور کار ماموران پلیس این شهرستان قرار گرفت.
کد خبر: ۴۸۰۰۱۲

وی افزود: اکیپ‌های عملیاتی با زیرنظرگرفتن محل رفت و آمد متهم، مخفیگاه او را شناسایی و در بازرسی از محل، 73 قطعه اسکناس 100 هزار ریالی جعلی و 4 قطعه ایران چک 500 هزار ریالی جعلی کشف و ضبط کردند.وی خاطرنشان کرد: با استعلام از سیستم اداره آگاهی مشخص شد متهم دارای سوابق کیفری در زمینه خرید، نگهداری و حمل سلاح‌های جنگی و شکاری، حمل و مصرف موادمخدر، سرقت‌های مسلحانه و صدور چک بلامحل است.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها