محمد رضا باهنر به مطلب حسین شریعتمداری پاسخ داده و نوشته است؛من هم معتقدم سران فتنه مستحق اشد مجازات هستند.
کد خبر: ۴۲۶۶۴۰

به گزارش جام جم آنلاین در پی گفتگوی نایب رئیس مجلس با یک خبرگزاری، حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه‌ی کیهان به این گفتگو واکنش نشان داد و در یادداشتی به برخی از اظهارات باهنر پاسخ داد.

یادداشت روز روزنامه‌‌ی کیهان دوشنبه 14/6/90 با عنوان «آقای باهنر! از شما انتظار نمی رفت» منتشر شده بود.اکنون پاسخ باهنر را بخوانید.

بسمه تعالی
برادر ارجمند جناب آقای حسین شریعتمداری
با سلام
مستدعی است حسب رعایت مفاد قانون مطبوعات و حسب ضوابط، مرقومه تقدیمی در پاسخ یادداشت دوشنبه حضرتعالی در آن جریده معظم منتشر گردد.

جناب آقای شریعتمداری؛ همواره به صراحت و شجاعت جنابعالی غبطه خورده و بر خیرخواهی شما یقین دارم. اما درباره یادداشت اخیر جنابعالی معتقدم شما برداشت نادرستی از این گفتگو داشته اید و البته چون این یادداشت خطاب به بنده در رسانه ها منتشر گردید بنده نیز، نکاتی را عرض خواهم کرد. و البته با ادبیات خودم.

- در ارتباط با بیانیه علیه سران فتنه به اطلاع می رسانم که بنده از بانیان تهیه این نامه بودم نه صرفاً امضا کننده آن. اتفاقاً بدلیل رویکردی که در تهیه و جمع آوری امضا برای این بیانیه داشتیم، همکاران فراکسیون اقلیت نیز به جمع امضاکنندگان این بیانیه پیوستند.

- اما آنچه که به گمانم برای شما ایجاد سوء تفاهم کرده جریان شعار مرگ بر فتنه گر است. مستحضر باشید که بنده معتقد نیستم که تمام فراکسیون اقلیت مجلس و جریان اصلاح طلب معادل جریان فتنه هستند. بنده بارها و از جمله در گفتگوی اخیر با خبرگزاری مهر اعلام کرده ام که معتقدم در مجلس هشتم اصلاح طلب بدخیم نداریم. اما باید عرض کنم که متأسفانه گروه محدودی از همکاران مجلسی ما اینگونه نمی اندیشند و اتفاقاً شعار مرگ بر فتنه گر ایشان، فراکسیون اقلیت مجلس را هم مخاطب خود می دانست. آنچه از یادداشت شما متوجه شدم، شما هم اینگونه می اندیشید، اما دلیل اعتراض شما را متوجه نمی شوم.

- متأسفانه جنابعالی در یادداشت خود اشاره کرده اید که باهنر از سران فتنه حمایت ضمنی می کند امیدوارم که همواره تقوا را در مراحل مختلف زندگی مد نظر داشته باشید که اگر دیگران هم بخواهند خارج از محدوده تقوا اظهار نظر کنند سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.

- موضع بنده همواره این بود و بارها اعلام کرده ام که اصلاح طلبان می توانند در رقابت سیاسی شرکت کنند با چند شرط: اول اعلام برائت صریح از سران فتنه و دوم تعریف دقیق حد و مرز و مفاهیم راهبردی جریان اصلاحات.

- بارها اعلام کرده ام که سران فتنه به واسطه ایراد تهمت تقلب به نظام، ضربه زدن به اعتماد عمومی، تهدید وحدت ملی و تلخ کردن شیرینی حضور 40 میلیونی به کام ملت، بزرگترین جنایت را در حق مردم، نظام و کشور کردند و به همین واسطه مستحق اشد مجازاتند.

- بر این باورم که رای 40 میلیونی، رای به نظام بود و اتفاقا 9 دی سال 88 این واقعیت را نشان داد. اما متاسفانه برخی دوستان در مجلس اصرار بر چیدن میوه کال داشتند. باید جهت اطلاع شما عرض کنم که یکی از همکاران مجلسی، چند روز پس از انتخابات سال 88 می گفت این 3 نفر را به من تحویل دهید، در میدان قیام اعدام می کنم هیچ اتفاقی هم نمی افتد. این گروه معتقد بودند که باید فشار بیاوریم تا مقامات عالیرتبه نظام هم همراه شوند. و این حتما در تضاد با تدابیر حکیمانه مسئولان ارشد نظام بوده است. باز هم آنچه از یادداشت شما متوجه شدم هم نظر هستیم، اما دلیل اعتراض جنابعالی را متوجه نمی شوم.

- متاسفانه برخی از همین دوستان امروز حماسه حضور ملی در دفاع از ولایت در 9 دی را حامیان خود می دانند و با ادعای رای چندده میلیونی به دنبال سهم خواهی هستند.

- بنده همچنان بر این باورم اصرار دارم که روشنگری توانست جوشش مردمی 9 دی را بوجود آورد و دغدغه آرای 13 میلیونی موسوی مدتهاست مرتفع شده است، اگرچه امروز برخی دغدغه این آرا را پیدا کرده اند. شما را ارجاع می دهم به سخنان منتشر شده از جانب رئیس دفتر رئیس جمهور محترم.

- حتما آقای شریعتمداری می دانند که یکی از همین همکاران مجلس از افرادی بودند که نامه حمایت از ابقای آقای مصلحی در جریانات بهار سال 90 را امضا نفرمودند.

- البته هنوز این سؤال برای بنده باقیست که چرا ما اصولگرایان به جای این که ذهنیات خود را رو در رو با یکدیگر طرح کنیم و در پی تالیف قلوب باشیم غالبا برخلاف این سیر حرکت می کنیم در حالی که ما باید بیشتر به این مسئله پایبند باشیم.
با دعای خیر-محمدرضا باهنر

کیهان: با تشکر از توضیحات برادر عزیزمان جناب آقای باهنر، اشاره به نکاتی را خالی از فایده نمی دانیم.

الف: در یادداشت کیهان نیز تاکید شده بود که آقای باهنر از امضاکنندگان بیانیه معروف 223 نماینده محترم مجلس شورای اسلامی در محکومیت سران فتنه و درخواست اشد مجازات برای آنها بوده اند و اکنون جای تقدیر هست که ایشان می فرمایند «نه فقط امضاکننده بلکه از بانیان بیانیه بوده اند».

ب: درباره نمایندگان فراکسیون اقلیت مجلس همانگونه که آقای باهنر اشاره کرده اند، ما نیز تمامی آنها را حامی فتنه نمی دانیم و اشاره داشتیم که برخی از آنان نسبت به فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 اعلام برائت هم کرده اند.

ج: گلایه کرده اند که کیهان نوشته است ایشان از سران فتنه حمایت ضمنی می کند که باید گفت در بند ج از پاراگراف اول یادداشت مورد اشاره، بخشی از اظهارات آقای باهنر به مثابه حمایت ضمنی از سرانه فتنه تلقی شده بود و نه خدای نخواسته، حمایت ایشان از سران فتنه.

د: بخشی از نامه جناب باهنر، به اقدامات غیراصولی و هنجارشکنانه جریان انحرافی و برخی از وابستگان به این حلقه اختصاص دارد، از جمله آن نماینده مدعی اصولگرایی که نامه حمایت از ابقای آقای مصلحی را امضا نکرده بود. در این باره با برادر عزیزمان آقای باهنر هم نظر هستیم و ایشان به یقین می دانند که کیهان هویت واقعی جریان انحرافی را برای اولین بار فاش کرد و حتی واژه «انحرافی» نیز از سوی کیهان برای نامیدن جریان مورد اشاره به کار گرفته شده است. بنابراین در گلایه از مواضع و عملکرد جریان انحرافی با آقای باهنر نظر مشترکی داریم ولی آنان در حد و اندازه ای نیستند که طرف اشاره در مصاحبه نایب رئیس مجلس باشند و بهترین دلیل برای اثبات این نظر آن که در مصاحبه آقای باهنر، هیچکس این عده را طرف خطاب تلقی نکرد، یعنی به حساب نیاورد بلکه روی سخن ایشان را متوجه اصولگرایان دانستند و چنین بود که مصاحبه یاد شده با استقبال و ذوق زدگی مشترک رسانه های بیگانه، سایت های حامی فتنه و برخی روزنامه های زنجیره ای روبرو شد ولی توضیحات آقای باهنر به یقین چهره فتنه گران را که به توهم ذوق زده شده بودند، بار دیگر به قیافه های خنده دار تبدیل می کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها