بهبود بازار تلفن همراه با کاهش تعرفه واردات

رئیس اتحادیه‌ لوازم صوتی و تصویری و گوشی تلفن همراه کشور اظهار کرد: تصویب تعرفه‌ 6 درصد برای گوشی تلفن همراه اعلام شده است و امیدواریم هر چه زودتر ابلاغ شود.
کد خبر: ۴۲۲۳۳۹

ابراهیم درستی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر این که امیدواریم با اجرای تعرفه‌ 6 درصد، کل قاچاق از بین برود و بازار ثبات داشته باشد، ابراز امیدواری کرد برای اجرای این تعرفه‌ محدودیت و انحصار وجود نداشته باشد.

وی افزود: امیدواریم کاهش تعرفه‌ بر قیمت‌ها تاثیر بگذارد ولی اگر واردات انحصاری باشد، کاهش میزان قاچاق مشکل است. درستی ادامه داد: در صورتی که محدودیتی برای اعمال تعرفه‌ 6 درصدی برای وارد‌کنندگان نگذارند، هم حق و حقوق مصرف‌کننده و هم دولت رعایت می‌شود.

وی تاکید کرد: بعد از اعمال تعرفه‌ 6 درصدی، انتظار داریم شرکت‌های وارد‌کننده،‌ خدمات پس از فروش را رعایت کنند؛ استانداردها در نظر گرفته شود و کالای یک بار مصرف چینی وارد نشود و ضمانت‌نامه‌ها به گونه‌ای باشد که خدمات پس از فروش برای مصرف‌کننده مشخص باشد.

درستی افزود: تداخل صنفی نیز باید برطرف شود، افرادی که پروانه‌ تعمیرات گوشی تلفن همراه از مخابرات گرفتند، حق فروش ندارند. کسانی که پروانه‌ لوازم صوتی و تصویری و فروش گوشی تلفن همراه دارند، حق فروش گوشی موبایل را دارند. وی با درخواست از فروشندگان گفت: فروشندگان برای کالایی که می‌خرند، حتما از شرکت‌ها فاکتور بگیرند و کالا را با سود عادلانه توزیع‌ کنند؛ تا الان که قاچاق بود هم مصرف‌کننده ضرر می‌کرد و هم فروشندگان سردرگم بودند و در این بین سود اصلی را قاچاقچی می‌برد، اما با این تعرفه امیدوارم ثبات در بازار گوشی تلفن همراه ایجاد شود.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها