معافیت یکی از فرزندان خانواده‌های مفقود‌الاثر

سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد: یکی از فرزندان یا یکی از برادران خانواده‌های مفقود‌الاثر از خدمت دوره ضرورت، معاف می‌شود. به گزارش ایسنا، براساس اعلام سازمان وظیفه عمومی ناجا و برابر دستور‌العمل ایثارگران و امدادجویان، در سال جاری یکی از فرزندان یا یکی از برادران خانواده‌های مفقود‌الاثر از خدمت دوره ضرورت معاف می‌شود.
کد خبر: ۴۲۱۶۶۹

همچنین در خانواده‌های مفقودالاثر که قبلا یکی از فرزندان آنان از این معافیت استفاده کرده، اما به دلیل فوت یا مهاجرت تا پایان سال 89 نزد خانواده‌اش نباشد، فرزند دیگر خانواده از خدمت دوره ضرورت معاف می‌شود.سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد: منظور از مهاجرت فرزند مفقودالاثر، سکونت وی در خارج از حوزه استحفاظی فرمانداری شهرستان محل سکونت خانواده مفقودالاثر (پدر یا مادر)‌ است.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها