شیرینی‌های‌ عید

سوهان بادامی

کد خبر: ۳۱۶۴۱۹

مواد لازم:

بادام : نیم کیلو

شکر :750گرم

گلاب: یک قاشق

هل کوبیده: یک قاشق چایخوری

بادام و شکر را مخلوط کرده در ظرفى می‌ریزیم 2 تا3 قاشق سوپخورى آب داخل آن مى‌نماییم روى آتش می‌گذاریم گاهى به هم می‌زنیم تا ذرات شکر آب شده کمى طلایى شود بعد بادام و شکر را روى غربال می‌ریزیم می‌گذاریم سرد شود و دست مى‌مالیم تا حتى‌المقدور شکر از بادام جدا شود بعد شکر را در ظرفى می‌ریزیم دوباره روى آتش می‌گذاریم و گلاب را اضافه می‌کنیم تا ذرات شکر آب شده کاملا طلایى گردد و بشکل کارامل (شکر سوخته) در آید در این مرحله بادام را در شکر کارامل شده می‌ریزیم به هم می‌زنیم تا بادام و شکر کارامل شده مخلوط شود و در آخرین مرحله هل را هم اضافه می‌کنیم بعد ته سینى را کمى چرب می‌کنیم و بادام سوخته را در سینى می‌ریزیم و با قاشق بادام‌ها را از هم جدا مى کنیم و می‌گذاریم کاملا سرد شود. به جای شکر از عسل هم می‌توانید استفاده کنید.

شیرینی نخودچی

آرد نخودچی: یک کیلو

شیره خرما: 4 پیمانه

کنجد برشته: 4 پیمانه

ارده: 2 پیمانه

زنجفیل: یک قاشق غذا خوری

هل ساییده: کمی

زعفران: به مقدار لازم

گلاب: یک پیمانه

مغز بادام خلال: 1 پیمانه

کره:‌ 100گرم

روش تهیه: کنجد را در ظرف گود یا داخل همزن غذاساز ریخته، شیره خرما رو اضافه کنید هل، وانیل، گلاب، دارچین، زعفران، کره و ارده را رو هم اضافه کرده خوب مخلوط می‌کنید.

آرد نخودچی را نیز اندک اندک افزوده ورز دهید بقدری که به دست نچسبد. حالا گلوله‌های کوچک کف دست درست کرده و یک خلال بادام را تا نیمه در آن فرو کنید و در ظرف شیرینی خوری بچینید.

می‌توانید آن را روی یک کیسه فریز با وردنه پهن کرده به شکل گل قالب بزنید. این شیرینی ماندگاری خوبی دارد.

پولکی کنجدی

مواد لازم:

شکر: یک پیمانه

کنجد: یک پیمانه

کره: 2500 گرم

زعفران آبکرده: یک قاشق چایخوری

پودر پسته و پودر نارگیل: مقدار لازم

طرز تهیه: ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم شکر را داخل آن می‌ریزیم تا کارامل شود و تمام شکر آب شده و طلایی شود. حالا کنجد‌ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پشت یک سینی را چرب کنید و آن را مدتی درون فریزر بگذارید تا پولکی‌تان زود ببندد. ازمایع آماده شده قاشق قاشق برداشته روی سینی بریزید تا شکل بگیرد.

اگر آن را به شکل سوهان در می‌آورید باید بایک وردنه تر آن را صافت کنید و رویش مرتب مغز پسته و پودر نارگیل بپاشید و به
صاف کردن ادامه دهید تا به نازکی دلخواه برسد. آن وقت آن را با یک چاقو برش می‌زنیم یعنی خط می‌اندازیم و بعد می‌گذاریم خنک شود. بعد آن را قطعه قطعه می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها