زنبورهای قاتل

پنج کارگر در مزرعه‌ای در جنوب چین به علت حمله زنبورهای قرمز جان باخته و دو تن دیگر به شدت مجروح شدند. به گزارش ایسنا، پنج کارگر که از دهکده ماتی جینگ بودند، قصد تخریب لانه زنبورهای قرمزی را داشتند که در مزرعه‌شان بودند که بر اثر این اقدام دچار حمله زنبورها شده و بر اثر شدت جراحات و گزیدگی زنبورها جان باختند.
کد خبر: ۲۰۶۵۷۴

ونگ یکی از مجروحان گفت: ما هفت نفر بودیم که پنج تن از ما پس از بالا رفتن از درختی که زنبورهای قرمز در آن لانه داشتند، مورد حمله این حشرات قرار گرفته و جان دادند، من و دوستم هم برای نجات به سمت دهکده فرار کردیم که البته از نیش این زنبورها بی‌نصیب نماندیم.

فصل پاییز در چین فصل تولید مثل و لانه‌سازی زنبورهای قرمز است و اکثر روستاییان برای رهایی از لانه این زنبورها اقدام به تخریب یا جابجایی کندوهای آن‌ها می‌کنند که البته در بیشتر مواقع تلفاتی به همراه دارد.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها