پیام ضعف به دشمن، هزینه‌ای تاریخی دارد

نماینده مردم کرج
در اولین دیدار رسمی که پس از تشکیل مجلس دوازدهم به همراه دیگر نمایندگان به محضر رهبر شهید انقلاب شرف یاب شدیم، حضرت آقا به دو مسأله اقتصاد و فرهنگ به عنوان زیرساخت‌های اصلی جامعه که حکمرانی باید به آن پرداخته و برای سامان بخشی آن تدبیر نماید، اشاره و فرمودند که تمام تلاش و همت خود را برای اصلاح معیشت و فرهنگ جامعه به کار گیرید.
کد خبر: ۱۵۶۴۲۵۹
نویسنده علی شیرین‌زاد/نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی

اینک دشمن پس از ناامیدی از پروژه به اصطلاح «نرمالیزیشن» خود و شکست در عرصه نظامی، هر دو کانون اقتصاد و فرهنگ را مجددا نشانه رفته است.

مردم مبعوث شده خوب می‌دانند که تنها راه غلبه بر دشمن و پیروزی در این میدان، بصیرت، اتحاد، مقاومت و پیروی از رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای و حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

چه این که تاکنون جانانه در این آوردگاه با تحمل همه مشکلات و سختی‌ها ایستاده‌اند.

اما در حالی که دشمن در یک قدمی شکست قرار داشته و دنیای استکبار در حال فروپاشی است اتخاذ مواضع غلط و مخابره پیام ضعف به دشمن از سوی برخی مسئولین دیگر نه تنها خطای محاسباتی بلکه اشتباه راهبردی محسوب می‌شود که در صورت تکرار و عدم جبران، خسارتی تاریخی را به بار خواهد آورد.

فریاد زدن مشکلات و کاستی‌ها جز تضعیف روحیه جبهه خودی و تشجیع و وقیح‌تر شدن دشمن ثمره دیگر نخواهد داشت.

وظیفه مسئولین در این شرایط، تلاش مضاعف، خدمت صادقانه، ایمان به امداد الهی، حفظ صلابت و اقتدار و بهره‌گیری از حمایت مردم و رهبری عزیز، در مسیر عبور از بحران و مقاومت و پیروزی بر دشمنان در جنگ ترکیبی است.

newsQrCode
ارسال نظرات
کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیس‌جمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاه‌ها هرچه‌سریع‌تر تسویه شود

کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

نیازمندی ها