همزمان با هفته دولت

افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۳۷ پروژه در اسلامشهر

فرمانداری اسلامشهر
فرماندار شهرستان اسلامشهر از افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۳۷ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳ هزار و ۲۴۹ میلیارد تومان همزمان با هفته دولت خبر داد.
کد خبر: ۱۵۶۳۶۹۰
نورالله طاهری در نشست خبری هفته دولت که صبح امروز در سالن جلسات فرمانداری اسلامشهر برگزار شد، اظهار کرد: در هفته دولت ۱۲۱ پروژه با اعتبار ۲ هزار و ۷۹۸ میلیارد تومان افتتاح و ۱۶ پروژه با اعتبار ۴۵۰ میلیارد تومان کلنگ‌زنی خواهد شد که در حوزه‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان، آموزش، ورزش، کشاورزی، برق‌رسانی، مخابرات و عمران شهری اجرا شده‌اند.
 
فرماندار اسلامشهر گفت: در حال حاضر ۳۰۹ پروژه فعال در سطح شهرستان داریم که مجموع اعتبار هزینه‌شده برای آن‌ها نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان است که از این تعداد، ۹۵ پروژه ملی و استانی، ۱۰۹ پروژه دهیاری، ۷۹ پروژه مسکن و ۲۳ پروژه نیز با استفاده از منابع داخلی دستگاه‌ها در حال اجراست.
 
ایشان بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی اسلامشهر را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهرستان دانست و اظهار کرد: این بیمارستان هم‌اکنون مشغول خدمت‌رسانی است و حدود ۳۰۰ نفر نیرو، شامل ۷۰ پزشک، در آن فعالیت می‌کنند. نصب تجهیزات مدرن پزشکی این بیمارستان ۶۰ درصد پیشرفت داشته و برنامه‌ریزی شده است افتتاح رسمی آن در شهریور ماه انجام شود. همچنین تاکنون ۳ هزار و ۲۸۰ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده که هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان آن مربوط به ساخت و هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مربوط به تجهیزات است.
 
طاهری همچنین با اشاره به روند اجرای پروژه مترو اسلامشهر گفت: این پروژه از اقدامات مهم و منحصربه‌فرد شهرستان در میان شهرستان‌های استان تهران است. حفر تونل مترو به پیشرفت ۱۰۰ درصدی رسیده است، ایستگاه‌ها ۷۲ درصد پیشرفت دارند و عملیات روسازی و ریل‌گذاری نیز ۴۰ درصد پیشرفت کرده است.
 
وی درباره اعتبارات ارزش‌افزوده پرداخت‌شده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان نیز گفت: از ابتدای سال جاری ۳ هزار و ۷۵۴ میلیارد تومان از این محل پرداخت شده است که سهم شهرداری اسلامشهر هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان، شهرداری چهاردانگه ۱۷۰ میلیارد تومان، شهرداری احمدآباد مستوفی ۶۵ میلیارد تومان و دهیاری‌ها هزار و ۳۱۹ میلیارد تومان بوده است.
 
فرماندار اسلامشهر در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه کالاهای اساسی هیچ کمبودی وجود ندارد و ذخایر مورد نیاز ماه‌های آینده نیز تأمین شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات
کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیس‌جمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاه‌ها هرچه‌سریع‌تر تسویه شود

کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

نیازمندی ها