همدستی همسر سوم و فرزندش در قتل پدر

مرد ۷۳ ساله در جریان درگیری خانوادگی از سوی همسر سوم و فرزند ۱۵ساله‌ا‌ش در خانه به قتل رسید.
کد خبر: ۱۵۶۱۴۷۹

 

همدستی همسر سوم و فرزندش در قتل پدر

 

به گزارش خبرنگار جام‌جم، فردی که چندین بار با تلفن پدر ۷۳ساله‌اش تماس گرفت و پس از آن‌که پاسخی دریافت نکرد، شامگاه ۸مردادماه، مقابل خانه ویلایی پدرش در شرق تهران حاضر شد. او با همسر سوم خود و پسر ۱۵ساله‌اش در این خانه زندگی می‌کرد. مرد سراغ پدرش را گرفت که آنها گفتند او خوابیده و به‌زودی بیدار می‌شود، اما ساعاتی بعد مدعی شدند در خواب سکته کرده است. در ادامه امدادگران اورژانس در محل حاضر شدند و با بررسی جسد پیرمرد اعلام کردند ساعاتی از مرگش گذشته است. آثار کبودی روی بدن پیرمرد، پای پلیس را به ماجرا کشاند و معلوم شد او به قتل رسیده است. زن میانسال و پسر ۱۵ مدعی بودند، پدر خانواده در خواب سکته و فوت کرده است، اما پسر بزرگ‌تر که از فرزند همسر دوم مقتول بود، گفت: «پدرم با این زن اختلاف و درگیری‌های زیادی داشت. از چهارشنبه‌شب هرچه به تلفن پدرم زنگ زدم، جواب نداد و همسرش هم تلفنی مدعی بود او خوابیده است. دل‌نگران شدم و پنجشنبه‌شب آمدم. ابتدا گفتند خوابیده و بعد مدعی شدند او در خواب سکته کرده و فوت شده است. گمان می‌کنم پدرم را برادرناتنی‌ام و مادرش کشته‌اند و از هردو شکایت دارم.» 
 بنابراین با دستور قضایی، زن میانسال و پسر ۱۵ساله‌اش بازداشت و به اداره دهم پلیس آگاهی تهران منتقل شدند. متهمان به تناقض‌گویی پرداختند و در ادامه روز شنبه به همدستی در قتل پدر خانواده اعتراف کردند. همسر مقتول در تشریح ماجرا گفت: شوهرم پولدار بود و در زمینه تجارت پارچه فعالیت داشت، اما در زندگی رنگ آرامش نداشتم. من همسر سوم او بودم و پسری ۱۵ ساله ثمره زندگی ما بود. برسر هر مسأله‌ای درگیر بودیم و به خاطر فرزندم جدا نشدم. شوهرم مدام من و فرزندم را اذیت می‌کرد و کتک‌مان می‌زد. چهارشنبه‌شب دوباره دعوا کردیم. کتکم زد و توهین کرد. پسرم را هم کتک زد. پنج قرص را در نوشیدنی حل کردم و به شوهرم دادم که بیهوش شد. ساعاتی بعد سراغش رفتیم و دهان، دستان و پاهایش را بستیم. روز بعد چسب را باز کردیم که فهمیدیم مرده است. بعد پارچه‌های دست‌ها و پاهایش را باز کردیم. 
با اعتراف او، فرزندش نیز به همکاری با مادرش در این قتل اعتراف کرد. 
 محسن اختیاری، بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت: پرونده متهم زن در دادسرای جنایی در دست بررسی و پرونده فرزندش به دادسرای اطفال و نوجوانان ارسال شد. قرار شد پزشکی‌قانونی علت اصلی مرگ مرد سالخورده را مشخص کند.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها