توصیه پلیس فتا به زائران مراسم تشییع رهبر شهید؛

رمز کارت بانکی را در اختیار دیگران قرار ندهید

هشدار پلیس فتا درباره فروش سؤالات سمپاد؛

ادعای دسترسی به سؤالات آزمون کلاهبرداری است

ادعای دسترسی به سؤالات آزمون کلاهبرداری است
رئیس پلیس فتا با هشدار به دانش‌آموزان و خانواده‌ها درباره تبلیغات فروش سؤالات آزمون سمپاد و سایر آزمون‌های کشوری، تأکید کرد که هیچ‌گونه نشت سؤالات پیش از برگزاری آزمون وجود ندارد و این ادعاها صرفاً با هدف کلاهبرداری انجام می‌شود.
کد خبر: ۱۵۵۵۸۹۶

به گزارش جام جم آنلاین، وحید مجید با اشاره به نزدیک شدن زمان برگزاری آزمون‌های مهم دانش‌آموزی اظهار کرد: مجرمان سایبری با سوءاستفاده از اضطراب داوطلبان و والدین، در فضای مجازی مدعی فروش سؤالات یا کلید آزمون پیش از برگزاری آن می‌شوند؛ در حالی که این ادعاها کاملاً کذب و فریبکارانه است.

وی با تأکید بر اینکه امنیت سؤالات آزمون‌های کشوری در بالاترین سطح تأمین و حفاظت می‌شود، افزود: هیچ‌گونه نشت سؤالات پیش از آزمون وجود ندارد و پلیس فتا به‌صورت مستمر فضای مجازی را رصد کرده و با جریان‌های مجرمانه برخورد می‌کند.

رئیس پلیس فتا خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده است که افراد سودجو پس از دریافت وجه از متقاضیان، یا هیچ محتوایی ارسال نمی‌کنند یا سؤالات سال‌های گذشته را به عنوان سؤالات آزمون جدید در اختیار قربانیان قرار می‌دهند.

سردار مجید همچنین به برخی از ترفندهای رایج کلاهبرداران اینترنتی اشاره کرد و گفت: آگهی‌های اجاره یا فروش ارزان‌قیمت منزل، خودرو و کالا، ابلاغیه‌های جعلی سامانه ثنا، وعده دریافت کالابرگ الکترونیکی، کارت سوخت، اینترنت رایگان و اعلام برنده شدن در قرعه‌کشی‌های مختلف از جمله شیوه‌های متداول کلاهبرداری در فضای مجازی است.

وی از خانواده‌ها و دانش‌آموزان خواست به هیچ عنوان به تبلیغات منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها درباره فروش سؤالات آزمون اعتماد نکنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق پلیس فتا گزارش دهند.

رئیس پلیس فتا در پایان تأکید کرد: موفقیت در آزمون‌ها تنها از مسیر مطالعه، برنامه‌ریزی و تلاش علمی امکان‌پذیر است و اعتماد به وعده‌های دروغین مجرمان سایبری می‌تواند خسارت‌های مالی و روانی برای خانواده‌ها به همراه داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات انتشار یافته: ۱
حسین محمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۵
وقتی فرد یا افرادی مجاز به دسترسی کالا و خدماتی نیستند در صورت بدست آوردن آن عمل غیر قانونی تلقی می‌شود ودر اختیار گذاشتن به دیگران آنهم در ازای دریافت هرگونه وجه یا کالا و خدمات عملا"استفاده از منافع غیر یا فروش مال غیر و یا فروش و در اختیار گذاشتن غیر قانونی صورت گرفته است خواه فردی کلید خانه پدر و مادری خود را بعد از فوت آنها در اختیار داشته و مبادرت به فروش اموال و اثاثه کرده باشد غیر قانونی است وفق قانون برخورد خواهد شد سپاس از اطلاع رسانی مقامات انتظامی و قضایی که فهم و درک و شعور قانونی را افزایش میدهندتا اعمال خلاف انجام نگیرد امیدواریم‌ چنانچه تخلفی صورت گرفت برخورد سخت با متخلفین شود

نیازمندی ها