با حضور وزیر راه و شهرسازی صورت گرفت؛

افتتاح ۳۶ کیلومتر از آزادراه حرم‌تاحرم در سمنان

وزیر راه و شهرسازی ۳۶ کیلومتر از قطعه دوم آزادراه حرم‌تاحرم را در مسیر گرمسار-سمنان افتتاح کرد و بخشی دیگر از آزادراه در محور تهران-مشهد زیر بار ترافیک رفت.
کد خبر: ۱۵۵۱۴۷۷
نویسنده بهروز بهشتی

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از سمنان، آزادراه حرم‌تاحرم مسیر گرمسار - سمنان به طول ۱۱۴ کیلومتر در قالب سه قطعه تعریف شد که ۳۶ کیلومترِ افتتاح‌شده بخشی از قطعه دوم این طرح در محدوده آرادان تا عبدل‌آباد محسوب می‌شود.

عملیات ساخت این آزادراه از سال ۱۳۹۷ با کارفرمایی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و مشارکت قرارگاه خاتم‌الانبیا آغاز شد.

برای تکمیل این ۳۶ کیلومتر بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شد و ارزش روز اجرای این بخش از طرح حدود ۹۰ هزار میلیارد ریال برآورد می‌شود. با بهره‌برداری از این مسیر، ایمنی تردد در کریدور ترانزیتی شرق به غرب کشور افزایش می‌یابد و بخشی از بار ترافیکی محورهای موجود کاهش پیدا می‌کند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها