دراتاق خبر یزد 25 مدیر درحوزه زیر ساختی گزارش دادند

سرپرست روابط‌عمومی استانداری یزد گفت: در شرایط حساس کنونی و با تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی به‌موقع و دقیق اتاق خبر در شرایط جنگی از ابتدای سال در اداره کل ارشاد راه اندازی شد.
کد خبر: ۱۵۴۹۲۵۹
نویسنده زهرا افضلیان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سجاد کلمبو در نشست با اصحاب رسانه  اظهار داشت: برای مدیریت فضای خبری در ابتدای جنگ تحمیلی سوم تدابیری اتخاذ شد واولین مصوبه این جلسات، آغاز به کار رسمی اتاق خبرِ و اطلاع‌رسانی در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بود. 

سرپرست روابط عمومی استانداری یزد گفت: خوشبختانه با تاکیدات صورت گرفته، هماهنگی‌های لازم برای فراهم‌سازی فضای خبری پویا انجام شده است و در قالب 15 نشست خبری 25 مدیر در حوزه زیر ساختی خود پاسخگو بودند و معتقدیم که پاسخگویی مدیران اقتصادی و خدماتی به مطالبات خبرنگاران نباید متوقف شود.

کلمبو افزود: ما در ایام جنگ تحمیلی سوم تلاش کردیم در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به اطلاع‌رسانی دقیق اقدام  کنیم تا راه بر شایعه‌سازی دشمن بسته شود.

سرپرست روابط عمومی استانداری یزد اظهار داشت: به منظور نشان دادن جریان زندگی و فعالیت‌های روزمره در ادارات و دستگاه‌های زیرساختی کلیپهایی کوتاه با موضوع فعالیت مدیران درگیر در حوزه جنگ تولید و منتشر شده است.

وی افزود: مجموع این تولیدات نزدیک به ۲۰۰ دقیقه از گزارش عملکرد ادارات استان  است که درگیر در حوزه جنگ تحمیلی سوم بودند.

سرپرست روابط عمومی استانداری یزد از خبرنگاران برای همکاری و تلاش‌هایشان قدردانی کرد و گفت: رسانه ها با همکاری اتاق خبر، روایت تلاش‌های رزمندگان و مدیران اجرایی را منتقل کردند و این اقدام کمک کرد تا روایت جنگ به شکل دقیق و مستند به مردم ارائه شود.

newsQrCode
برچسب ها: خبر پاسخگو مدیران
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها