پایان خوش ۹ سال کابوس چوبه دار

مردی که به اتهام قتل کارگرش زیر حکم قصاص بود بعد از ۹ سال توانست رضایت بگیرد و بخشیده شد.
مردی که به اتهام قتل کارگرش زیر حکم قصاص بود بعد از ۹ سال توانست رضایت بگیرد و بخشیده شد.
کد خبر: ۱۵۴۸۲۷۸
 
به گزارش خبرنگار جام‌جم، شهاب ۴۸ساله متأهل و صاحب سه فرزند است. او در یکی از شهرستان‌های استان فارس زندگی می‌کرد. صاحب یک مزرعه صیفی‌جات بود که در واپسین روزهای مرداد سال ۹۶ در جریان درگیری با یکی از کارگرانش او را به به قتل رساند و راهی زندان عادل‌آباد شیراز شد و زیر حکم قصاص بود. بعد از ۹ سال توانست رضایت بگیرد و بخشیده شود. 
شهاب بعد از رهایی از مجازات قصاص به خبرنگار جام‌جم گفت: در مزرعه سرکارگری داشتیم که میانه‌شان با مقتول و بقیه کارگران خوب نبود و باعث اختلافاتی با آنها شده بود.  من از این موضوع خبر نداشتم. کارگرم (مقتول) به من زنگ زد و گفت سرکارگر با او و بقیه کارگران میانه درست کاری ندارد و اذیت می‌شوند. گفتم از ماجرا خبر ندارم اما توجهی نکرد و تلفنی مشاجره کردیم. روز بعد به مزرعه رفتم تا موضوع را بررسی کنم.کارگران کنارخودرویم جمع شده واعتراض کردند. هر چه می‌گفتم من از ماجراخبر نداشتم و بدرفتاری‌های سرکارگر ازطرف من نبوده توجهی نکردندوعصبی بودند.خواستم بروم که دوباره سمتم آمدند و یکی از کارگران (مقتول) ناخواسته با خودرویم برخورد کرد و به‌شدت مصدوم شد و بعد از انتقال به بیمارستان فوت کرد.بعدازمرگ اوخانواده‌اش شکایت کردندوبه اتهام قتل بازداشت شدم.بعد ازمحاکمه هم حکم قصاص گرفتم. 
زندانی بخشیده شده ادامه داد: زیر حکم قصاص بودم، هربار که همسر و فرزندانم به دیدنم می‌آمدند و می‌رفتند تصور می‌کردم شاید این آخرین دیدارمان باشد و قصاص شوم.  روزهایی که هم‌سلول یا هم‌بندی‌هایم پای چوبه دار می‌رفتند و بازنمی‌گشتند، دلهره‌ام بیشتر می‌شد. در این سال‌ها خانواده‌ام از طریق واسطه‌های مختلف با خانواده مقتول حرف زدند اما همچنان خواستار اجرای حکم بودند و رضایت نمی‌دادند. سه سال بعد از ماجرا، والدین مقتول هم فوت کردند و وراث او علاوه بر دو فرزندش، خواهر و برادرانش هم شدند. بعد از ۹ سال تلاش‌های خانم آذر شهسواری نیکوکار و مسئول کمیته سفیران صلح و دوستی انجمن حمایت از زندانیان نتیجه داد و آنها توانستند بعد از چند جلسه صلح و سازش با خانواده مقتول رضایت بگیرند و با جمع‌آوری پول دیه و پرداخت آن به خانواده مقتول آزاد شوم و امسال موقع سال تحویل کنار آنها باشم. 
newsQrCode
برچسب ها: کابوس
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها