هنرمندان گلستان در پویش «سفر سرخ» خون اهدا کردند

همزمان با روز جهانی تئاتر، جمعی از فعالان حوزه فرهنگ، هنر، رسانه و قرآن استان گلستان با حضور در پایگاه انتقال خون گرگان، در قالب پویش ملی «سفر سرخ» و با شعار «هنر زندگی می‌بخشد» به اهدای خون پرداختند.
همزمان با روز جهانی تئاتر، جمعی از فعالان حوزه فرهنگ، هنر، رسانه و قرآن استان گلستان با حضور در پایگاه انتقال خون گرگان، در قالب پویش ملی «سفر سرخ» و با شعار «هنر زندگی می‌بخشد» به اهدای خون پرداختند.
کد خبر: ۱۵۴۷۲۶۲
نویسنده علیا عسگری

همزمان با روز جهانی تئاتر، جمعی از هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ، هنر، رسانه و قرآن استان گلستان عصر روز یکشنبه ۹ فروردین با حضور در اداره‌کل انتقال خون استان، در پویش ملی «سفر سرخ» شرکت کرده و خون خود را برای کمک به مصدومان اهدا کردند.

این اقدام انسان‌دوستانه با هدف یاری‌رسانی به مجروحان جنگ رمضان و ترویج فرهنگ اهدای خون، در این حرکت ملی انجام شد . 

مدیر انجمن سینمای جوان استان گلستان  با اشاره به اهمیت این پویش، اظهار کرد: پویش «سفر سرخ» از جمله برنامه‌های ملی در حوزه اهدای خون است که هر ساله با هدف کمک به مصدومان حوادث، به‌ویژه در ایام نوروز برگزار می‌شود، اما امسال به‌دلیل شرایط خاص ناشی از جنگ تحمیلی رمضان، تمرکز این پویش بر کمک به مجروحان این رویداد قرار گرفته است.

سهیل قنبرزاده افزود: حضور هنرمندان و فعالان فرهنگی در این حرکت، نمادی از مسئولیت اجتماعی جامعه فرهنگ و هنر است و می‌تواند نقش موثری در ترغیب مردم به مشارکت در این اقدام خیرخواهانه و نجات‌بخش داشته باشد.

وی تأکید کرد: اهدای خون، کوچک‌ترین اما ارزشمندترین کاری است که می‌توان برای کمک به مجروحان انجام داد و امید است این حرکت، زمینه‌ساز مشارکت گسترده‌تر مردم در این امر انسان‌دوستانه شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها