
به گزارش روابطعمومی و امور فرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان، هشتمین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز 1405 با حضور سیدمهدی مهیایی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر استان، فریدون فعالی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان و دبیر ستاد، حسنزاده مدیرکل صمت و رییس کمیته نظارت و تنظیم بازار ستاد، مصدقی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای و رییس کمیته حمل و نقل جادهای ستاد، ایزد پناه مدیرکل دفتر روستایی و رییس کمیته روستایی و عشایری ستاد، روحی معاون بازرسی کل استان، جمعی دیگر از مسوولین و نمایندگان دستگاه های ستاد اجرایی خدمات سفر استان در دبیرخانه ستاد برگزار شد.
سید مهدی مهیایی با توجه به شرایط جنگ بر کنترل بازار تاکید کرد و افزود: کنترل بازار بسیار مهم و حیاتی است و نظارت و بازرسی های خوبی در حال انجام است و در بازار استان هیچگونه کمبود کالای اساسی وجود ندارد.
وی افزود: ستاد اجرایی خدمات سفر وظیفه دارد در راستای ارائه خدمات مناسب به مسافران بازدیدهای نظارتی خود را تشدید نماید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر استان یادآور شد: ظرفیت اسکان و اقامت مسافرین در استان بیش از 60 هزار نفر است و ایمنی، رفاه و امنیت مسافران اولویت اصلی ما است.
مهیایی بیان کرد: رفع معظل شلوغی نانوایی با تزریق مناسب آرد رفع و درحال حاضر هیچ مشکلی در این بخش نداریم و ساعات پخت را در صورت نیاز افزایش خواهیم داد.
سید مهدی مهیایی در پایان خبر داد: موضوع کمبود پول نقد در عابربانکها را پیگیری و حل خواهیم کرد.
فریدون فعالی در این جلسه گفت: تا به امروز اسکان در مدارس و بعضی از تاسیسات گردشگری رایگان بوده است.
وی افزود: تقسیم غذای رایگان یکی دیگر از اقدامات پسندیده است که توسط بعضی از تاسیسات گردشگری استان در بین مسافران صورت گرفته است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان و دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان گفت: تا به امروز هیچ گونه شکایتی در سامانه شکایات ستاد از استان گلستان به ثبت نرسیده است.
فعالی خبر داد: تجمیع میزان اقامت رسمی از 10 اسفند 1404 الی 1 فروردین 22551 نفر بوده است
در ادامه این جلسه روسا و نمایندگان کمیتهها به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته پرداختند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد