دو برابر شدن دبی چاه بداف با تعویض الکتروپمپ در ابرکوه

دو برابر شدن دبی چاه بداف با تعویض الکتروپمپ در ابرکوه
مدیر امور آبفای شهرستان ابرکوه از افزایش دبی چاه بداف از ۶ به ۱۲ لیتر بر ثانیه با اجرای عملیات تعویض الکتروپمپ خبر داد.
کد خبر: ۱۵۴۴۳۷۶

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سیدحسن عظیمی با اعلام این خبر گفت: در راستای ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی و بهبود عملکرد تأسیسات آبرسانی، عملیات تعویض الکتروپمپ چاه روستایی بداف واقع در بخش بهمن شهرستان ابرکوه با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال انجام و این منبع مجدد وارد مدار بهره‌برداری شد.

وی افزود: با اجرای این اقدام فنی، دبی چاه از ۶ لیتر بر ثانیه به ۱۲ لیتر بر ثانیه افزایش یافته و ظرفیت تأمین آب شرب سالم و پایدار برای پنج هزار و 200 اشتراک با جمعیتی بالغ بر 19 هزار نفر به طور چشمگیری تقویت شده است.

مدیر امور آبفای ابرکوه با تأکید بر اهمیت نوسازی تجهیزات تأسیسات آبرسانی تصریح کرد: تعویض به‌موقع الکتروپمپ‌های فرسوده نقش مؤثری در جلوگیری از افت فشار، کاهش تنش‌های آبی و افزایش ضریب اطمینان شبکه توزیع آب دارد.

عظیمی خاطرنشان کرد: اعتبار اجرای این پروژه از محل منابع داخلی شرکت آب و فاضلاب استان یزد تأمین شده است.

newsQrCode
برچسب ها: آب رصد سالم
ارسال نظرات

نیازمندی ها