رئیس کل دادگستری گلستان در مراسم تحویل بخش دیگری از اسناد اراضی شهری گنبدکاووس و کلنگ زنی زمین بازی شهری فرمانداری این شهر گفت: در راستای صیانت از حقوق عامه و برقراری عدالت در توزیع امکانات شهری، با پیگیری دستگاه قضایی، شهرداری و اداره ثبت اسناد، مالکیت ۱۵ هکتار از اراضی شهری گنبدکاووس تثبیت و از چرخه زمینخواری خارج شد.
حیدر آسیابی با اشاره به بلاتکلیفی برخی اراضی درون و حاشیه شهر گفت: این اراضی در معرض جعل اسناد و تصرف غیرقانونی قرار داشت که با صدور اسناد رسمی، مالکیت آنها تثبیت و در اختیار شهرداری قرار گرفت.
وی افزود: این اراضی صرفاً برای استفاده عمومی و ایجاد فضاهای رفاهی، ورزشی و فضای سبز در اختیار مدیریت شهری قرار گرفته و از هرگونه ساختوساز غیرمرتبط جلوگیری خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین سند مالکیت ۷۴ هزار مترمربع از محدوده دریاچه مصنوعی این شهر با هدف توسعه گردشگری صادر شد.
وی ادامه داد: در حوزه حفاظت از منابع طبیعی نیز، برای ۲۴۵۰ هکتار از تالابهای استان اسناد مالکیت صادر شده که نقش مؤثری در جلوگیری از تصرف و تخریب این عرصهها دارد.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: همچنین برای اماکن مذهبی اهلسنت گنبدکاووس، از جمله مصلای این شهر به مساحت ۱۱ هزار و ۲۲۰ مترمربع و عیدگاه به مساحت ۶ هزار و ۳۷۷ مترمربع اسناد مالکیت صادر شد تا از هرگونه تعرض احتمالی در آینده پیشگیری شود.
امیرعلی لطیفی شهردار گنبدکاووس هم گفت: عملیات اجرایی پارک محله شهرک فرمانداری و زمین ورزشی این محله به مساحت بیش از ۲ هزار مترمربع و پیشبینی اعتبار ۹ میلیارد تومان آغاز شد .
امیرعلی لطیفی اظهار کرد: زمین این پارک و فضای ورزشی جزو اراضی بلاتکلیف بود که با پیگیریهای قضایی مالکیت آن تثبیت و سند آن به شهردار تحویل شد.
وی افزود: بوستان شهرک فرمانداری نخستین گام برای تبدیل زمین های تثبیت شده به فضاهای عمومی و بوستان های محلات است .
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد