
جام جم آنلاین کرمانشاه؛ سردار مهدی حاجیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مأموران ایستگاه بازرسی ملندر پاوه، حین کنترل خودروهای عبوری، به یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ مشکوک شده و آن را برای بازرسی متوقف کردند.
وی عنوان کرد: پس از توقیف خودرو و انجام بازرسیهای لازم، ۷۲ کیلوگرم انواع نقرهجات فاقد مجوز که بهصورت حرفهای در خودرو جاساز شده بود، کشف شد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه ارزش محموله کشفشده را بنا بر نظر کارشناسان، ۲۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: در این راستا راننده خودرو دستگیر و پس از تشکیل پرونده، به مراجع قضایی معرفی شد.
حاجیان برخورد با افراد سودجو و متخلف را از مهمترین برنامههای پلیس استان دانست و تأکید کرد: پلیس با مجرمان و متخلفان اقتصادی قاطعانه برخورد کرده و اجازه عرضاندام به آنان نخواهد داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد