نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در محفل رسانه ای و رودررو با خبرنگاران استان بوشهر از عملکرد خود گفت و پاسخگوی سئوالات و دغدغه اهالی رسانه بود. در این نشست از هر دری سخن گفته شد. مسائل داخلی، موضوعات بین المللی و منطقه، سوژه های استانی و شهرستانی. مطالبات و دغدغه هایی که خبرنگاران به آن پرداختند و دکتر ابراهیم رضایی واضح و شفاف به آنها پاسخ داد. در این میان نکته قابل تاملی که اکثریت نمایندگان جراید و خبرنگاران حاضر در جلسه، بر آن متفق القول بودند کوشش و تلاش زیاد نماینده دشتستان در پیگیری مطالبات مردمی در سطح مرکز و دستگاههای اجرایی استان و نیز در دسترس بودن وی و احترام به جایگاه خبرنگاران در پاسخگویی شفاف و بی پرده بود. رفتاری که باید الگویی برای دیگر کارگزاران استانی مورد توجه قرار گیرد. در ادامه فرازهای مهم مطرح شده در این نشست را با هم می خوانیم.
دستاوردهای یک ساله مجلس دوازدهم
تلاش نمایندگان و وکلای مردم در مجلس شورای اسلامی بر حمایت از حقوق ملت در چهارچوب موازین قانونی و تصویب طرح ها و لوایحی است که بتواند گره گشای مشکلات و دغدغه ها و مطالبات مردم باشد در این میان مجلس دوازدهم در سال اول حیات خود موفق نبود که این عدم موفقیت ریشه در مشکلاتی داشت که مجلس با آن مواجه بود اما با همه اینها مجلس در سال اول دور دوازدهم موفق شدند با تصویب قوانینی همچون تعلیق همکاری با آژانس بین المللی اتمی، تشدید مجازات جاسوسی به نفع کشورهای متخاصم و بیگانه، ساماندهی پهپادهای غیرنظامی، حمایت از ایرانیان خارج از کشور، معاهده جامع راهبردی ایران و روسیه و مالیات بر فعالیت های سوداگری گام هایی مهمی در جایگاه استیفای حقوق ملت بردارد.
حضور مقامات در دشتستان و پیشرفت پروژه ها
برای تسریع در اجرا و اتمام طرح ها و پروژه هایی که برای شهرستان دشتستان از نان شب هم واجب تر است روز و شب نمی شناسم و همواره پیگیری مطالبات به حق مردم مومن و انقلابی حوزه انتخابیه ام در صدور امور در دست اقدام بنده قرار دارد در همین راستا ظرف چند ماه اخیر شاهد دعوت و حضور مقامات ارشد کشور شامل معاون اجرایی رئیس جمهور و وزاری راه و شهرسازی، کار و رفاه اجتماعی، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و معاونین وزارتخانه های مختلف در شهرستان برای بررسی روند اجرای پروژه ها بودیم افزون بر این پیگیری تحقق مطالبات شهرستان دشتستان از مسئولیت اجتماعی صنایع نفت و گاز، اعتبارات پروژه های آب از اقدامات همیشگی این خادم ملت است که به صورت مداوم در حال رایزنی و تسریع در آن هستم. در همین راستا بیمارستان 17شهریور با پیشرفت 60درصدی امیدواریم با تامین مالی آن تا سال آینده به اتمام برسد. از سوی دیگر سد دالکی بیش از 60درصد رشد داشته که پیگیر هستم تا 2سال آینده به بهره برداری برسد.
همچنین پروژه سد دهرود، بزرگراه دالکی به کنارتخته، راه اندازی مجتمع پتروشیمیایی دشتستان که در انتظار مصوبه هیئت مدیره هلدینگ خلیج فارس است از طرح هایی است که در مرکز پیگیر تامین مالی و یا اجرای آن هستم.
اختلافی در کار نیست
مجمع نمایندگان استان در مجلس همواره بر دفاع همه جانبه و پیگیری مطالبات مردم استان تاکید دارند و برای رسیدن به این مهم نیاز است تا با وحدت و همدلی برای پیشبرد امور همکاری داشته باشیم به طور یقین بخش مهمی از فعالیت های مجمع رسانه ای نمی شود و نباید آن طور تلقی شود که اختلافاتی وجود دارد اما به صورت مکرر جلسات مهم و هم اندیشی های موثری در قم، تهران با حضور مقامات استانی و کشوری برگزار می شود و حتی در دیدار اخیر مجمع با رئیس جمهور مطالباتی همچون راه آهن بوشهر به شیراز، رفع تنگناهای آبی استان، قانون ته لنجی و کالای ملوانی و نیز ساماندهی وضعیت کارگران قراردادی صنایع مطرح و چاره جویی شد.
با فیلترینگ مخالفم
با هرگونه محدویت سازی و بگیر و ببند در فضای مجازی مخالف هستم و این موضوع در جلسه اخیر کمیسیون مربوطه به وزیر ارتباطات منتقل شد اما با ولنگاری و عدم رعایت مصالح کشور و امنیت مردم هم موافق نیستم و معتقدم که پلتفرم ها باید به قوانین کشور احترام بگذارند و در عین حال پاسخگوی مراجع کشور هم باشند و اجازه ارتکاب جرم در این فضا به افراد متخلف و هنجارشکن داده نشود. جرایمی مثل خرید و فروش موادمخدر، سلاح های گرم و کلاهبرداری از مصادیقی است که حکمرانی در فضای مجازی را بیش از پیش ضروری می سازد.
ناترازی در انرژی راهش گران کردن نیست
اصل کار دولت در بالابردن قیمت بنزین صحیح نیست و این افزایش قیمت نمی تواند باعث کاهش قاچاق سوخت شود چون دولتی ها معتقدند روزانه 30میلیون لیتر سوخت قاچاق می شود بنابراین این افزایش 3هزار تومانی نمی تواند حاشیه سود جذابی که ناشی از اختلاف قیمت سوخت در خارج از مرزهای کشور است را ازبین ببرد راهکار ان در کنترل و ساماندهی سوخت است. مجلس سال گذشته قانون واردات خودروهای نو و کارکرده کم مصرف را مصوب کرد که اجرای آن با تعلل دولت مواجه شده و پاسخ روشنی هم از دولت شنیده نمی شود.
کارنامه غیرقبول دولت
عملکرد دولت در حوزه اقتصاد نمره خوبی ندارد دلیل آن افزایش هرروزه دلار، بیکاری جوانان، کوچک شدن سفره مردم، خالی شدن جیب مردم، افزایش سرسام آور قیمت ها است که متاسفانه گریبانگیر کشور شده است اما معتقد هستیم که باید برای رفع این مشکلات به دولت کمک کرد نباید دست به تسویه حساب سیاسی زد. در مجلس تلاش بر این است که برای برداشتن موانع، دست دولت را بگیریم تا بار از روی دوش مردم برداشته شود.
گزیده ها :
-در انجام وظایف نمایندگی ام به تکلیفم عمل کرده ام و از این کرده خود پشیمان نیستم و برای دفاع از حقوق مردم حاضرم هر هزینه ای بپردازم.
-ماموریت من به وزارت خارجه صحت ندارد و معتقدم در سنگر نمایندگی مردم، خدمتگزاری به محرومان و ولی نعمتان انقلاب بالاترین مقام و جایگاه را دارد و به این نوکری افتخار می کنم.
-در جلسه با مدیرعامل شرکت نفت، خواسته ها و مطالبات اهالی عزیز وحدتیه مطرح شد که مهم ترین آنها تامین اعتبار راه ارتباطی وحدتیه، بهبود وضعیت بهداشت و درمان شهر بود و به هیچ وجه از حقوق مردم وحدتیه کوتاه نخواهم آمد. دلیلی ندارد درآمد نفت زیر پای مردم وحدتیه صرف احداث بیمارستانی در شهری دیگر شود.
-نابسامانی وضعیت اتباع بیگانه از چالش های اساسی کشور است که به دلیل نبود قانون جامع و بازدارنده تبعات فراوانی برای کشور به ویژه در حوزه امنیتی و یارانه داشته و باید برای ان معضل اساسی چاره اساسی اندیشیده شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد