در کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی تبریز پیشنهاد شد؛

تشکیل کارگروه رفع موانع استقرار صنایع غذایی در آذربایجان شرقی

جلسه کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی تبریز با محوریت بررسی چالش‌های اصلی استقرار واحدهای صنایع غذایی استان، با حضور مدیران دولتی و نمایندگان بخش خصوصی برگزار شد.
کد خبر: ۱۵۳۲۳۲۲
نویسنده بهروز فروغی

 

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: رضا جعفری، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی تبریز در این نشست، با تاکید بر اهمیت نقش صنایع غذایی در اقتصاد آذربایجان شرقی گفت: اولویت استان باید گسترش و توسعه سرمایه‌گذاری باشد و این موضوع نیازمند همکاری و هم‌افزایی بخش دولتی و خصوصی است.

وی با اشاره به حساسیت برخی ارگان‌های دولتی در فرآیند استقرار واحدها افزود: واحدهای صنایع غذایی استان آذربایجان شرقی از گذشته تاکنون جزو قانونمندترین واحدها در تمامی حوزه‌ها از جمله بهداشت و محیط زیست بوده‌اند، به‌طوری‌که میزان تخلفات در این حوزه بسیار اندک و قابل شمارش است. با وجود فعالیت صادقانه این واحدها، لازم است مسیر فعالیت و استقرار برای آن‌ها تسهیل شود.

در ادامه جلسه، محمدرضا سیاهی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان‌شرقی، با تشریح وضعیت استقرار واحدهای صنایع غذایی گفت: ضروری است واحدها پیش از هر اقدامی از مشاوره تخصصی استفاده کنند تا فرآیند استقرار با کمترین مشکل انجام شود. او با تاکید بر رفع موانع فعالیت اقتصادی استان اظهار کرد: تمامی موانع و مشکلات قابل اصلاح هستند و مدیران دولتی نیز همکاری لازم را در این مسیر خواهند داشت.

در پایان و با توافق فعالان بخش خصوصی و مدیران حاضر، مقرر شد کارگروه تخصصی رفع موانع استقرار واحدهای صنایع غذایی تشکیل شود تا اقدامات عملی و مؤثری در مسیر حل مسائل و تسهیل فعالیت این واحدها انجام گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها